Laika ziņas
Šodien
Migla

Riga jaunais treneris Volčeks: Komanda turnīra tabulā patlaban neatrodas tur, kur tai vajadzētu būt

SynotTip Latvijas futbola virslīgas čempionāta komanda Riga patlaban turnīra tabulā neatrodas tajā pozīcijā, kurā tai vajadzētu būt, uzskata vienības jaunais galvenais treneris Vladimirs Volčeks.

Vēl šī mēneša sākumā Riga pārtrauca sadarbību ar galveno treneri Dmitriju Homuhu, kurš šajā amatā tika apstiprināts aprīlī. Pēc vairāk nekā nedēļas šim Krievijas speciālistam atrasts aizvietotājs - viņa tautietis Volčeks.

"Komanda ir ļoti laba, tajā ir vairāki Latvijas valstsvienības spēlētāji. Riga turnīra tabulā patlaban neatrodas tajā vietā, kurā tai vajadzētu būt. Nākamajā sezonā mēs cīnīsimies par pašām augstākajām vietām," intervijā klubam atklāja Volčeks.

Krievu speciālists komandas spēlē īpaši pievērsīsies uzbrukumam, taču ņems vērā arī Latvijas futbola specifiku.

"Komandā ir ļoti labi spēlētāji, ir futbolisti, kuri var veidot vārtu gūšanas momentus. Tāpat ir spēlētāji, kuri prot labi aizsargāties. Man kā trenerim uzdevums ir to visu apvienot vienā veselumā un tiekties uz mērķi, kas dotu rezultātu," uzsvēra speciālists.

Riga nupat papildinājusi sastāvu ar Burkinafaso izlases uzbrucēju Aristīdu Bansē, kurš savulaik gana rezultatīvi spēlējis Vācijas bundeslīgā, 18 gadus veco Kotdivuāras futbolistu Kasimu Sisē un Igaunijas U-21 izlases spēlētāju Bogdanu Vascuku, kuram iepriekš nebija izdevies nostiprināties Anglijas klubā Reading.

"Ar šādu sastāvu varam cīnīties par pirmajām vietām, taču tam ir vajadzīgs noteikts laiks. Ja treneris ierodas un saka, ka rīt visu mainīs, tad grūti viņam ticēt. Tagad galvenais ir stabilizēt sastāvu un komandas spēli. Šī sezona vēl nav beigusies," atzīmēja Volčeks.

Ar Volčeku, kuram pašlaik ir 46 gadi, līgums noslēgts uz pusotru sezonu. Pirms tam šis speciālists trenera pieredzi smēlies tikai Krievijā, bet pirms pievienošanās Riga komandai viņš bija galvenā trenera palīgs pēc spēka Krievijas trešās līgas klubā Maskavas Torpedo.

Ar 21 punktu 18 spēlēs Riga virslīgas kopvērtējumā ieņem sesto vietu, bet nākamo spēli tā aizvadīs piektdien, kad savā laukumā tiksies ar valsts čempioni Liepāju.

Riga pagājušajā sezonā, startējot ar nosaukumu Caramba/Dinamo, uzvarēja Latvijas pirmās līgas čempionātā, izcīnot tiesības šosezon piedalīties virslīgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi