Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Bērni no SOS bērnu ciematiem viesosies pie Latvijas futbola izlases

Valmieras un Īslīces SOS bērnu ciematu bērni otrdien viesosies pie Latvijas futbola izlases sporta kompleksā "Ķeizarmežs", informē Latvijas Futbola federācija (LFF).

Bērniem būs iespēja iepazīties ar Latvijas izlases futbolistiem, vērot viņus treniņā, trenera vadībā apgūt futbola spēles iemaņas, kā arī pēc tam izpeldēties "Ķeizarmeža" baseinā.

Bērnu viesošanās pie Latvijas futbola izlases notiks ar LFF un uzņēmuma "Latvijas Mobilais telefons" atbalstu.

Izlases futbolists Māris Verpakovskis ir Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijas labas gribas vēstnieks kopš 2006.gada. "Priecājos pārstāvēt šo labdarības organizāciju, kas ikdienā rūpējas un gādā par bērniem, kas palikuši bez vecāku gādības. Bērni SOS ciematos uzaug ģimeniskā vidē, un tas ir vislabākais risinājums bērniem, kas dzīvē piedzīvojuši grūtus brīžus." Futbolists ir pārliecināts, ka tikšanās gan bērniem, gan futbolistiem sagādās prieku.

Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijas direktore Ilze Paleja ir pateicīga par Latvijas Futbola federācijas atsaucību. "Bērniem tas būs neaizmirstams notikums un ļaus tiešā tuvumā vērot Latvijas izlases spēlētāju gatavošanos atbildīgai spēlei. Ceram, ka bērnu viesošanās sniegs pozitīvas emocijas arī Latvijas valstsvienības futbolistiem."

Latvijas futbola izlase trešdien "Skonto" stadionā spēlē pret Moldovas izlasi noslēgs 2010.gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīru. Pirms pēdējās spēles Latvija Eiropas zonas 2.grupā ieņem 4.vietu un ir zaudējusi reālas izredzes tikt pie ceļazīmes uz finālturnīru, kas nākamvasar norisināsies Dienvidāfrikas Republikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi