Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Euro 2012 izlašu vizītkartes. Īrija: Britu spēles stila un itāļu pieredzes apvienojums

_Puiši zaļā _1988. gadā spēja izcīnīt piekto vietu Eiropas čempionāta finālturnīrā, bet šogad viņiem ir visai maz izredžu tikt ārā no grupas, kurā spēlē itāļi, spāņi un horvāti, taču īsteni britiskais spēles stils apvienojumā ar itāļu trenera milzīgo pieredzi varētu palīdzēt uziet variantus apspēlēt pretiniekus. 

Īrijas izlases galvenais treneris Džovanni Trapatoni (73), kurš ir visvecākais treneris visā šī turnīra vēsturē, ap sevi ir sapulcinājis ļoti pieredzējušus spēlētājus: sākot ar vārtsargu Šeju Givenu (Birmingemas Aston Villa), kurš savos 36 gados ir aizvadījis 118 spēles Īrijas izlases sastāvā, un beidzot ar tās kapteini un uzbrucēju Robiju Kīnu, kurš patlaban spēlē Losandželosas Galaxy plecu pie pleca ar Deividu Bekhemu. 

Aizsardzības līnijā pazīstamākais spēlētājs ir Džons O’ Šī (Sunderland), kurš savulaik ir bijis Mančetras United futbolists un kuram palīdzēs Ričards Danns (Aston Villa) un Stīvens Vords (Vulverhemptona Wanderers).

Pussargu zvaigzne un galvenā figūra laukuma centrā ir Damjēns Dafs (Fulham), kurš nepieciešamības gadījumā var spēlēt arī jebkurā no flangiem. Lielākais zaudējums komandas rindās ir pussargs Džeimss Makartijs, kurš atteicās no spēlēšanas izlase tēva smagās slimības dēļ. Uzbrukumā daudz kas būs atkarīgs no Robija Kīna īpašībām gan pašam spēlējot, gan uzmundrinot partnerus.

Spēlētājs, kuram sekot līdzi: Īrijas futbola galvenā cerība ir pussargs Džeimss Makklīns (Sunderland), kurš pēc savas izcelsmes ir ziemeļīrs, bet saņēmis ielūgumu no spēcīgākās Īrijas izlases viņš kļuva par tās spēlētāju. No Džeimsa tiek gaidīta iedvesmojoša spēle kreisajā flangā.

Īrijas izlases spēles C grupā:
Īrija – Horvātija 10. jūnijs plkst. 21.45 
Spānija – Īrija 14. jūnijs plkst. 21.45 
Itālija – Īrija 18. jūnijs plkst. 21.45 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi