Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Euro 2012 izlašu vizītkartes. Itālija: Uz čempionātu ar skandāliem bagāžā

_Squadra Azzurra _šajā Eiropas čempionāta finālturnīrā piedalīsies ar skandālu nomocītu, bet ļoti kolorītu komandu, un, kā rāda pieredze, tad tas, kas Itālijas izlasi nenogalina, padara to tikai stiprāku, tāpēc šīs valsts izlases starts ir neprognozējams pasākums un bukmeikeri tās izredzes vērtē visai augstu. 

Itālijas izlases viena no lielākajām zvaigznēm ir Džanluidži Bufons (Turīnas Juventus) – to, uz ko ir spējīga šīs valsts komanda bez viņa sastavā, spilgti nodemonstrēja pārbaudes spēle pret Krieviju, kad pirmais puslaiks ar Bufonu vārtos beidzās ar rezultātu 0:0, bet pēc otrā puslaika, kuru viņš pavadīja laukuma malā, uz tablo bija visai daiļrunīgais 0:3. 

Tradicionāli ļoti zvaigžņotā Itālijas aizsardzības līnija šogad ir visai viduvēja, var vienīgi izcelt Džordžo Kjelīni (Juventus), kura pārinieks būs vēls viens Itālijas čempions Andrea Barzagli. Savukārt laukuma centrā spēlēs Itālijas izlases prāts un sirds vienā personā – Andrea Pirlo (Juventus). Tieši no šī pieredzējušā spēlētāja idejām un to realizācijas, kā arī no viņa veselības stāvokļa lielā mērā būs atkarīgi Itālijas izlase panākumi. Ja tam visam vēl pievieno Daniēles de Rosi (AS Roma) iedvesmu, tad Itālija var tālu tikt. Līdzās viņiem spēlēs trenera Čezāres Prandeli mīlulis Rikardo Montolīvo (Florences Fiorentina)

Savukārt uzbrukumā būs redzamas pašas aprunātākās figūras itāļu futbolā – Antonio Kasāno (AC Milan), kurš šajā sezonā bija ļoti labā formā, bet pēc tam bija spiests pārdzīvot sirds operāciju, kā arī visas Eiropas futbola sliktais zēns Mario Balotelli (Mančestras City), kurš aizdedzināja savu māju, vannas istabā sarīkojot salūtu, un k ir paspējis iekļūt vēl daudzās citās ķezās savu izdarību un asās mēles dēļ. Uzbrukumā noteikti varēs redzēt arī Fabio Borīni (AS Roma), kurš tagad izskatās visai nepierasti – viņš zaudēja strīdā ar savu komandas biedru Daniēlu de Rosi, jo pats neticēja, ka tiks iekļauts komandas pieteikumā, tādēļ viņam nācās nodzīt matus uz nullīti. 

Spēlētāji, kuriem sekot līdzi: Būs interesanti vērot, ko ārpus laukuma dara Mario Balotelli, bet laukumā uzmanības redzeslokā ir vērts paturēt Antonio Kasāno, kurš nedaudz vairāk nekā pirms pusgada gulēja slimnīcā un nezināja, vai jebkad vēl atgriezīsies futbolā.

Itālijas izlases spēles C grupā:
Spānija – Itālija 10. jūnijs plkst. 19
Itālija – Horvātija 14. jūnijs plkst. 19
Itālija – Īrija 18. jūnijs plkst. 21.45 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi