Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

FK Ventspils futbolisti lūkos pārņemt virslīgas vadības grožus

Par jauno Latvijas SMScredit.lv Virslīgas futbola čempionāta kopvērtējuma līdervienību šodien var kļūt valsts čempione Ventspils, kas pārceltajā 20.kārtas spēlē viesojas pie Rīgas kluba Daugava. Spēle plkst.19 sāksies Daugavas stadionā Rīgā.Ventspils komandai pirms šī mača ir divu punktu deficīts pret kopvērtējuma līderi Rīgas Skonto, taču Kurzemes vienībai ir viena spēle rezervē.

Ventspilnieki nepārspēti ir sešās spēlēs pēc kārtas, šajā laikā iekrājot četras uzvaras. Tikmēr Daugava iepriekšējās trīs cīņās guvusi divas uzvaras un reizi spēlējusi neizšķirti, kad 13.septembrī izbraukumā tika nospēlēts 0:0 tieši ar Ventspili.Pirmajās divās abu komandu tikšanās reizēs šajā sezonā Ventspils guva uzvaras ar 2:0 un 4:0.Iepriekš Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komisija (DK) Skonto un Jūrmalas komandām neizpildīto saistību dēļ atņēma pa trim kopvērtējuma punktiem, tomēr abas vienības iesniedza apelācijas, kuru izskatīšanas rezultātā sods tika samazināts līdz viena punkta atņemšanai. Arī atņemtais punkts mazina Skonto izredzes cīnīties par čempionu titulu un jūrmalniekus iespējas nosargāt vietu virslīgā.Abiem klubiem neizpildītās saistības pret bijušajiem spēlētājiem jānokārto līdz 6.oktobrim. Pretējā gadījumā var sekot jaunas sankcijas.Virslīgas kopvērtējumā Rīgas Skonto ar 66 punktiem 30 mačos atrodas līderpozīcijā, tomēr tai tikai divus punktus zaudē Ventspils, kurai turklāt ir arī spēle rezervē.

Trešajā vietā ar 56 punktiem ir Daugavpils Daugava, no kuras par punktu atpaliek Jelgava. Savukārt Liepājas futbolisti turpina tuvoties četriniekam ar 52 punktiem.

Sesto vietu ar 44 punktiem ieņem Jūrmalas Spartaks, tam ar 40 punktiem seko Rīgas Daugava, bet 20 punkti ir Daugavpils vienībai. Tikmēr 13 punktus iekrājusi Metta/LU, kurai ar astoņiem punktiem seko Jūrmala.

Turnīrā komandas sacenšas četros apļos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi