Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Latvijas futbola izlase pārbaudes mačā minimāli piekāpjas EURO 2012 saimniekiem poļiem

Latvijas futbola valstsvienība otrdien šā gada otrajā pārbaudes spēlē Austrijas pilsētā Klāgenfurtē ar rezultātu 0:1 (0:0) zaudēja Polijas izlasei, kas būs viena no šovasar gaidāmā Eiropas čempionāta finālturnīra saimniecēm.

Šajā mačā vienīgos vārtus 81.minūtē guva Vācijas bundeslīgas klubu Hannover 96 pārstāvošais uzbrucējs Artūrs Sobehs.

Kaut pirmajā puslaikā daudz aktīvāk uzbruka Latvijas izlase, kas bija ļoti tuvu vārtu guvumam, Polijas valstsvienības vārtos pārliecinoši darbojās Lukašs Fabjanskis, kurš atvairīja visus Latvijas izlases futbolistu centienus atklāt rezultātu.

Pēc bezvārtu neizšķirta aizvadītā pirmā puslaika arī otrās spēles daļas sākumā Latvijas izlase izveidoja pāris labus uzbrukumus, tomēr reālu briesmu pie Polijas vārtiem nebija.

Cīņas turpinājumā Polijas izlase pakāpeniski pārņēma iniciatīvu un deviņas minūtes pirms pamatlaika beigām guva šī mača vienīgos vārtus, kad pēc centrējuma no kreisās malas Sobehs ar galvu pārspēja Latvijas izlases vārtsargu Pāvelu Doroševu.

Pēc gūtajiem vārtiem Polijas futbolisti izveidoja vēl vienu bīstamu uzbrukumu, taču tā noslēgumā Jakubs Vavžiņaks raidīja bumbu nedaudz pāri vārtiem. Atlikušajā laikā Latvijas izlase vairāk domāja par aizsardzību un nespēja apdraudēt pretinieku vārtus, līdz ar to piedzīvoja minimālu zaudējumu.

Uz šo maču Latvijas izlases sastāvā devās 21 futbolists. No izsauktajiem kandidātiem Latvijas valstsvienībā iepriekš nebija spēlējuši Skonto pussargs Alans Sineļņikovs, uzbrucējs Vladimirs Kamešs no Liepājas metalurga komandas, kā arī vārtsargi Andrejs Pavlovs un Pāvels Doroševs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi