Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Pēc apkaunojošā zaudējuma Albānijai Portugāles futbola izlases galvenais treneris Bentu atstājis amatu

Pēc četru gadu darba Portugāles futbola izlases galvenā trenera amatu atstājis Paulu Bentu.Šovasar notikušajā Pasaules kausa izcīņā Portugāle ar slaveno Krištianu Ronaldu ierindā pēc smaga zaudējuma Vācijai un neizšķirta cīņā ar ASV neizkļuva no apakšgrupas. Savukārt iepriekšējā svētdienā 2016.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra pirmajā mačā portugāļi šokējoši ar 0:1 savā laukumā piekāpās Albānijai, kaut kopējā sitienu attiecība bija 19:2 Portugāles labā.

Ceturtdien Portugāles Futbola federācija paziņoja, ka pēc abpusējas vienošanās Bentu atstājis amatu.Zīmīgi, ka Bentu pie Portugāles izlases stūres stājās līdzīgā situācijā tieši pirms četriem gadiem septembrī, kad 2012.gada Eiropas čempionāta kvalifikāciju vienība bija iesākusi ar neizšķirtu pret Kipru un zaudējumu Norvēģijai. Turpinājumā Bentu aizveda izlasi līdz finālturnīra pusfinālam, kurā tā vien pēcspēles sitienu sērijā piekāpās nākamajai čempionei Spānijai.Pašlaik 45 gadus vecais Bentu no 2005. līdz 2009.gadam vadīja Portugāles komandu Lisabonas Sporting, bet no amata tika atlaists dienu pēc tam, kad vienība UEFA Eiropas līgas mačā nospēlēja 1:1 ar Latvijas klubu _Ventspils._Savukārt Portugāles izlasei Bentu pievienojās pēc tam, kad sešu mēnešu diskvalifikāciju saņēma līdzšinējais treneris Karlušs Keirušs, kurš bija aizvainojis Portugāles Antidopinga komitejas (AdoP) vadītāju Luišu Hortu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tenaks izcīna uzvaru sezonas priekšpēdējā WRC posmā

Igaunijas autosportista Ota Tenaka ekipāža svētdien izcīnīja uzvaru pasaules rallija čempionāta (WRC) 12.posmā - Centrāleiropas rallijā -, pirmspēdējā etapā vēl nekļūstot zināmam kopvērtējuma uzvar...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi