Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

UEFA futzāla kausa izcīņas turnīrā Jelgavā visu četru klubu treneri paredz interesantas cīņas

Četru klubu treneri prognozē interesantas cīņas Eiropas futbola federācijas (UEFA) futzāla kausa izcīņas grupas turnīrā Jelgavā, tomēr galvenā favorīta lomu vienprātīgi atvēl Spānijas čempioniem FC "Barcelona".

Četru komandu apļa turnīrā cīņā par divām ceļazīmēm uz elites kārtu kopā ar "Barcelona" pretendēs Latvijas telpu futbola čempionvienība "Nikars", Ģjēras ETO no Ungārijas, kā arī Bosnijas un Hercegovinas klubs Trebinjes KMF "Leotar". Pirmās spēles notiks ceturtdien, bet grupas turnīra noslēgums paredzēts svētdien.

"Nikars" futbolisti ir pietiekami pieredzējuši, jo komanda UEFA futzāla kausa izcīņā piedalās jau ceturto sezonu, tādēļ pamatoti pretendēs uz iekļūšanu nākamajā kārtā, ceturtdien žurnālistiem teica komandas galvenais treneris Aleksandrs Dibrivnijs. UEFA futzāla kausa izcīņas sarīkošanu turnīra augstā līmeņa dēļ viņš nosauca par svētkiem visiem futzāla cienītājiem.

Latvijas čempioni gatavojas grūtām spēlēm, taču iekļūšanu turnīra 16 spēcīgāko komandu vidū uzskata par izpildāmu uzdevumu, jo "Nikars" reiz to jau spēja paveikt 2009./2010.gada sezonā, uzsvēra Dibrivnijs. Pirms spēlēm Jelgavā visu sāncenšu spēles stils pētīts jau iepriekš, un treneris sagaida, ka Zemgales olimpiskā centra zālē komandai būs jūtams līdzjutēju atbalsts. Lai gan visi pretinieki turnīrā ir nopietni, Dibrivnijs uzskata, ka divu spēcīgāko komandu noteikšanai līdz svētdienai nebūs jāgaida.

"Jau pēc pirmajām divām [turnīra] dienām būs skaidrs, kas tiks tālāk," teica Dibrivnijs.

"Nikars" ceturtdien vakarā tiksies ar Ģjēras ETO, piektdien spēkosies ar Trebinjes KMF "Leotar", savukārt svētdien turnīru pabeigs ar spēli pret Spānijas čempionvienību "Barcelona".

Bez spriedzes turnīram gatavojas "Barcelona", kas Rīgā ieradās tikai trešdien vakarā, bet ceturtdien, gatavojoties spēlei pret Trebinjes KMF "Leotar", no rīta treniņa atteicās. "Barcelona" galvenais treneris Marks Kramona Sjerra teica, ka komanda pieņem tai atvēlēto favorītu statusu, jo Spānijas čempionāts ir viens no spēcīgākajiem pasaulē, taču savs pārākums komandai būs jāpierāda laukumā. "Barcelona" treneris norādīja, ka komanda gatavojas trijām grūtām, bet labām spēlēm, lai tiktu nākamajā kārtā.

Savukārt Ģjēras ETO galvenais treneris Arturs Fernandu Melu vērtēja, ka četru komandu grupā nevienam nebūs viegli, un arī viņa vadītās komandas mērķis ir tikšana tālāk. Gatavojoties pirmajai spēlei pret "Nikars", Melu ievācis informāciju par pretinieku, taču treneris uzskata, ka spēle ir kas vairāk par teorijas izklāstu un tikai laukumā būs redzams patiesais spēku samērs.

Par skaidru favorītu "Barcelona" futzālistus nosauca Trebinjes KMF "Leotar" spēlējošais treneris Mitars Vukanovičs. Taču arī Bosnijas un Hercegovinas komanda ir ieradusies, lai parādītu labu spēli un cīnīties par 2.vietu, kas ļautu iekļūt elites kārtā, viņš piebilda.

Visas turnīra spēles notiks Zemgales olimpiskā centra zālē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi