Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Canucks un Ķēniņš pēc uzvaras Nešvilā vēl vairāk pietuvojas spēlēšanai Stenlija kausa izcīņā

Latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš otrdien palīdzēja NHL klubam Vankūveras Canucks izcīnīt svarīgu panākumu viesos un vēl vairāk pietuvoties iekļūšanai Stenlija kausa izcīņā. Aizvadītajā mačā Canucks ar rezultātu 5:4 (0:2, 2:1, 2:1, 0:0, 1:0) pārspēja play-off ceļazīmi jau nodrošinājušos Nešvilas Predators.

Lai gan pēc pirmā perioda Canucks atradās iedzinējos ar 0:2, otrā sākumā tieši divu minūšu laikā viesi līdzsvaroja rezultātu uz tablo. Otrās trešdaļas beigās Predators atkārtoti pārņema vadību, bet vēl viens lielisks trešdaļas sākums noslēdzošajās 20 minūtes ļāva pirmo reizi priekšā nokļūt viesiem no Vankūveras - 4:3. Mājinieki rezultātu izlīdzināja piecas minūtes līdz pamatlaika beigām, bet turpinājumā uzvarētāja noskaidrošanai nepietika pat ar papildlaiku. Pēcspēles metienos Canucks izmantoja abas iespējas, bet Predators hokejisti divreiz kļūdījās.

Uzvarētājiem pa diviem rezultativitātes punktiem iekrāja Aleksandrs Burovss (1+1), Niks Bonino (0+2) un Dens Hamuī (0+2). Ķēniņš astotajā spēlē pēc kārtas ar rezultativitāti neizcēlās, toties 12 minūšu laikā atzīmējās ar diviem spēka paņēmieniem, diviem metieniem pa vārtiem, bloķētu pretinieka metienu, divām soda minūtēm un neitrālu lietderības rādītāju.

Latvietis 26 spēlēs šosezon iekrājis 11 (3+8) punktus un +1 lietderības koeficientu.

Canucks pēc šīs uzvaras ar 95 punktiem 77 mačos saglabā stabilu 6.vietu Rietumu konferencē un jau nākamajos mačos var nodrošināt vietu Stenlija kausa izcīņā. Nākamā spēle komandai ceturtdien viesos pret spēcīgo Čikāgas Blackhawks vienību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi