Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ābols: Rīgas Dinamo komanda ir pelnījusi cieņu

Latvijas klubs Rīgas Dinamo ir pelnījis cieņu pēc svētdien izcīnītās uzvaras pār latviešu speciālista Pētera Skudras trenēto Ņižņijnovgorodas Torpedo, uzskata komandas galvenais treneris Artis Ābols.

Jau vēstīts, ka Rīgas Dinamo, uzsākot pirmo izbraukuma sēriju šajā gadā, svētdien svarīgā cīņā pēcspēles metienu sērijā ar 4:3 pieveica Torpedo, lai gan otrajā trešdaļā nonāca iedzinējos ar 1:3.

"Torpedo spēlēja sev raksturīgajā stilā - agresīvi, aktīvi un ar cīņas gribu. Ar spēli kopumā esmu apmierināts, ja neskaita tos vārtus otrajā periodā, ko zaudējām, kļūdoties vidējā zonā," Ņižņijnovgorodas kluba mājaslapā citēts Ābols. "Komanda šobrīd ir pelnījusi cieņu. Pat otrajā trešdaļā spējām atgūties un izcīnīt uzvaru pēcspēles metienu sērijā."

Tikmēr Torpedo galvenais treneris Skudra sacīja, ka viņa vadītā komanda maču iesākusi neslikti.

"Maču neiesākām slikti, taču pirmā perioda beigās ielaidām vārtus. Otrajā trešdaļā spēlējām labi un izvirzījāmies vadībā, taču pēc tam pārkāpām noteikumus un ielaidām otros vārtus. Kamēr puiši nesapratīs, ka ir jāievēro disciplīna un jāpieņem pareizie lēmumi, mums klāsies grūti. Pēcāk "bullīšos" mums nebija pietiekami daudz prasmju, lai uzvarētu, turklāt Jarko Immonens izgājienus veica bez izdomas," izcēla Skudra.

"Mazās detaļas tagad nosaka visu, turklāt nozīme ir arī spēles disciplīnai. Mums ir jāspēj spēlēt visas 60 minūtes, pat jaunajiem hokejistiem jābūt ar nopietnu pieeju spēlei. Viņiem ir jādodas laukumā un jāparāda tas, ko no viņiem gaidām," pauda Skudra.

Torpedo hokejisti piedzīvojuši jau sešus zaudējumus pēc kārtas.

Šīs izbraukuma sērijas turpinājumā Dinamo otrdien tiksies ar līgas līderiem Maskavas CSKA, bet ceturtdien sekos cīņa pret Čerepovecas Severstaļ. Pēc tam komandai sekos piecas spēles savā laukumā, bet noslēdzošie pieci regulārā čempionāta mači jau būs izbraukumā.

Ar 48 spēlēs izcīnītiem 62 punktiem Rīgas Dinamo Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem desmito vietu, no labāko astotnieka, ko noslēdz Podoļskas Vitjaz, atpaliekot tikai par punktu. Punkts vairāk ir arī devītajā vietā esošajai Torpedo.



    Uzmanību!

    Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

    Seko mums

    Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

    Ziņas e-pastā

    Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

    LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

    Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


    Aktuāli


    Hokejs

    Vairāk Hokejs


    Basketbols

    Vairāk Basketbols


    Futbols

    Vairāk Futbols


    Teniss

    Vairāk Teniss


    Volejbols

    Vairāk Volejbols


    Motoru sports

    Vairāk Motoru sports


    Vieglatlētika

    Vairāk Vieglatlētika


    Riteņbraukšana

    Vairāk Riteņbraukšana


    Ziemas sports

    Vairāk Ziemas sports


    Citi

    Vairāk Citi