Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Balcera un Bļugera komandām uzvaras NHL spēlēs

Uzvaras Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēs pirmdien izcīnīja Latvijas uzbrucēju Rūdolfa Balcera un Teodora Bļugera pārstāvētās komandas.

Balcera vienība Sanhosē "Sharks"savā laukumā papildlaikā ar 2:1 (0:0, 0:1, 1:0, 1:0) pieveica Karolīnas "Hurricanes", kamēr Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" izbraukumā ar 3:1 (0:1, 1:0, 2:0) sagādāja zaudējumu Vinipegas "Jets".

Latviešu uzbrucēji pie rezultativitātes punktiem netika.

Balcers laukumā bija 15 minūtes un 53 sekundes, no kurām minūti un 13 sekundes mazākumā. Latviešu uzbrucējs izpildīja četrus metienus pa pretinieku vārtiem, reizi pārtvēra pretinieku piespēli un bloķēja vienu viesu raidījumu pa vārtiem. Balcers maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Vārtus "Sharks" labā pamatlaikā guva Kevins Labanks, bet papildlaika otrajā minūtē precīzs bija Aleksandrs Barabanovs. "Hurricanes" sastāvā vienīgais trāpīgais raidījums Tonija Diandželo kontā.

Savukārt Bļugers pirmdienas mačā pret "Jets" laukumā bija 16 minūtes un vienu sekundi, divas minūtes un 45 sekundes spēlējot mazākumā. Uzbrucējs izpildīja divus metienus, pielietoja divus spēka paņēmienus, pieļāva vienu kļūdu un uzvarēja četros no deviņiem iemetieniem.

"Penguins" sastāvā ar precīziem metieniem izcēlās Džeisons Zakers, Dantons Heinens un Džeiks Gencels, kamēr "Jets" rindās precīzs bija Doiminiks Toninato.

NHL Rietumu konferences kopvērtējumā "Sharks" ar 19 punktiem 18 spēlēs ieņem desmito vietu, bet Pitsburgas komandas kontā ir 20 punkti un astotā vieta Austrumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi