Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Balcers un Sharks komanda piedzīvo ceturto zaudējumu pēc kārtas

Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers kopā ar Sanhosē Sharks komandu piektdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē.

"Sharks" viesos ar rezultātu 2:3 (1:1, 0:2, 1:0) atzina Minesotas "Wild" pārākumu un cieta ceturto neveiksmi pēc kārtas.

Jau ceturtajā minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja Tomāšs Hertls, bet pirmā perioda vidū Niks Bonīno atjaunoja līdzsvaru uz rezultāta tablo. Otrās trešdaļas sākumā Matss Dzukarello un Zeks Periss 65 sekunžu laikā guva divus vārtus un panāca mājiniekiem vadību, bet trešā nogriežņa 14.minūtē Evanders Keins samazināja "Wild" hokejistu pārsvaru.

"Wild" nomināli ceturtais uzbrucēju virknējums - Bonīno, Periss un Niko Šturms - pēdējās divās spēlēs guvis četrus vārtus vienādos sastāvos.

Balcers šajā mačā uz ledus pavadīja 15 minūtes un 10 sekundes, no tām 51 sekundi paša nopelnītajā vairākumā un 35 sekundes mazākumā. Liepājnieks divreiz meta pa vārtiem, pielietoja trīs spēka paņēmienus, pārtvēra vienu piespēli un dueli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Latviešu uzbrucējs šosezon 28 spēlēs guvis sešus vārtus, septiņreiz rezultatīvi piespēlējis un iekrājis negatīvu lietderības koeficientu -1.

"Sharks" ar 40 punktiem 43 spēlēs ieņem sesto vietu Rietumu divīzijā, labāko četriniekam zaudējot četrus punktus, kamēr "Wild" ar 55 punktiem 42 dueļos ir trešā.

Sestdien abas komandas tiksies atkārtoti. 

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 16.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi