Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Bratislavas krogi laicīgi sagatavojušies Latvijas fanu pieplūdumam

Bratislavas krogi Latvijas hokeja izlases līdzjutēju pieplūdumam bija gatavojušies jau pāris mēnešus pirms pasaules čempionāta, novēroja aģentūra LETA.

Uz pasaules čempionātu Slovākijā devušies aptuveni 5 000 Latvijas izlases līdzjutēju. Daļa no valstsvienības faniem pēc pirmajām spēlēm devusies mājās, taču tā vietā Bratislavā uz apakšgrupu turnīra otro pusi ieradušies citi līdzjutēji.

Jau 11.gadu pasaules čempionāta mājvietā darbojās mūzikas kluba Travel Art krekli filiāle. Tāpat kā 2011.gadā, arī šogad filiāle darbojas vietējā Dubliner Irish Pub krogā.

Pēc otrdienas mača ar Itāliju Latvijas kluba filiāle bija pārpildīta, taču līdzjutējiem bija iespēja atpūsties blakus krogos, kuri par latviešu fanu ierašanos bijuši informēti divus mēnešus iepriekš. Lielākā daļa atpūtas vietu gan pēc plkst.23 pēc vietējā laika ir ciet.

Līdzjutējiem ir iespēja atpūsties arī no halles netālu esošajā fanu zonā. Tiesa, Latvijas izlases līdzjutēju vidū tā nav īpaši populāra atpūšanās vieta, jo īpaši dienās, kad valstsvienībai nav spēļu. Trešdien drēgno laikapstākļu dēļ fanu zona pievakarē tika slēgta.

Fanu nokļūšanu uz halli atvieglojuši vietējie pasažieru pārvadātāji, uz sabiedriskajiem transportiem izliekot zīmes, ka tie kursē uz pasaules čempionāta norises vietu.

Latvijas hokeja izlase pasaules čempionātu iesāka ar uzvaru 5:2 pār Austriju, pēc tam sekoja zaudējums 1:3 Šveicei, bet otrdien ar 3:0 tika pārspēta Šveice.

Ceturtdien plkst.21.15 pēc Latvijas laika latvieši krustos nūjas ar čehiem, maču tiešraidē translējot Latvijas Televīzijas 7.kanālam.

 

Top komentāri

Kočs
K
interesanti , kā vienā dienā var zaudēt Šveicei , bet nakamajā to pieveikt ar 3 ; 0
.
.
Jā- visi stūri, kas var tikt pievemti, ir izklāti ar vaskadrānu un polietilēna plēvi. Krogu apkārtnē dzīvojošie ļaudis ir brīdināti un viņiem ir izteikti priekšlikumi uz fanu klātbūtnes laiku aizbraukt, lai nebūtu jāklausās lopiskā bļaustīšanās un mātesvārdi. Tā ka viss ir sagatavots Latvijas fanu vizītei. Laipni lūgti!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi