Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Dārziņa divi vārti palīdz Traktor hokejistiem tikt pie punktiem trešajā mačā pēc kārtas

Divus vārtus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē trešdien guva latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš, palīdzot jauno sezonu neveiksmīgi uzsākušajai vicečempionei Čeļabinskas Traktor trešajā cīņā pēc kārtas tikt pie kopvērtējuma punktiem.

Aizvadītajā mačā Traktor ar rezultātu 5:1 (2:0, 2:0, 1:1) savā laukumā pārspēja Novokuzņeckas Metallurg hokejistus, bet Dārziņš pirmās trešdaļas pēdējā minūtē un otrās trešdaļas devītajā minūtē guva savas komandas otros un ceturtos vārtus.

Latviešu uzbrucējs laukumā aizvadīja 17 minūtes un septiņas sekundes, kuru laikā pa vārtiem meta trīs reizes.

Vēl pa reizei mājinieku rindās izcēlās Maksims Kondratjevs, Petri Kontiola un Staņislavs Čistovs, bet goda vārtus Metallurg vienībā guva Marks Skutars.

Pēc sezonas sākumā piedzīvotajām divām neveiksmēm pamatlaikā nākamajos trijos mačos Traktor hokejisti tagad tikuši pie septiņiem punktiem, kas Austrumu konferences kopvērtējumā ļāvis pakāpties uz astoto vietu.

Savukārt pats Dārziņš piecos mačos tagad guvis trīs vārtus un izpildījis divas rezultatīvas piespēles, kas dod vietu starp 30 rezultatīvākajiem līgas spēlētājiem.

Šajā KHL sezonā spēlē 28 komandas, kas sadalītas četrās divīzijās, pa septiņiem klubiem katrā. Katra komanda KHL regulārajā čempionātā aizvadīs 54 spēles - divas spēles (pa vienai savā laukumā un izbraukumā) ar katru līgas komandu.

Pēc regulārās sezonas katras konferences astoņas spēcīgākās komandas iekļūs Gagarina kausa izcīņā, bet vājākās vienības sezonu turpinās Cerību kausā, ko pērn ieguva Rīgas Dinamo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Dārziņš: Ļoti būtiski būs tas, kā spēsim atjaunoties

Latvijas hokeja izlasei pirms otrdien paredzētās izšķirošās spēles ar ASV par iekļūšanu pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā ļoti svarīga būs spēlētāju atjaunošanās pēc smagā mača ar slovākiem, pirmdi...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi