Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Dinamo galvenais treneris Rautakallio par demisiju pagaidām nedomā

"Hokejā uzvar tā komanda, kura gūst vārtus. Zaudējumi vairumā mūsu spēļu ir līdzīgi tam, kādu piedzīvojām šodien. Mums ir daudz izdevību gūt vārtus, taču nespējam tās izmantot. Pat tukšos vārtos nespējam iemest... Jā, mums ir piecu zaudējumu sērija, taču par demisiju pagaidām nedomāju," pēc zaudējuma 0:3 Maskavas Spartak klubam Dinamo galveno treneri citē gazeta.ru.
Rīgas Dinamo hokeja kluba piecu zaudējumu sērija pagaidām nav likusi komandas galvenajam trenerim Pekam Rautakallio apsvērt iespēju atkāpties no ieņemamā amata.

"Pirmajā trešdaļā komanda spēlēja labi, otrajā jau pārāki bija pretinieki. Trešajā mēs centāmies gūt vismaz vienus vārtus, bet arī tas neizdevās. Līdz ar to zaudējums ir likumsakarīgs." 

Spartak galvenais treneris Viktors Pačkaļins pastāstīja, ka ir ļoti gandarīts par komandas ļoti nopietno noskaņošanos cīņai un jauno spēlētāju atzīstamo sniegumu.

Savukārt viens no mača varoņiem mājinieku vārtsargs Ivans Kasutins atzina, ka uzvara trešdienas spēlē izcīnīta ar veiksmes palīdzību.

"Šodien bija ļoti daudz vārtu gūšanas momentu. Mums nedaudz paveicās - paši iemetām, pretiniekiem tas neizdevās, lai arī pēc metienu skaita viņi bija pārāki. Ļoti priecājos, ka beidzot tiku pie "sausās" uzvaras. Pēdējās divās spēlēs tai biju ļoti tuvu, bet pašās beigās neveiksmīgā brīdī ielaidu ripu. Arī šodien tam bija diezgan tuvu, kad ripa noslīdēja no nūjas, pats nesaprotu, kā izdevās atgriezties vārtos un to atsist."

Spartak uzbrucējs, trešo vārtu guvējs Jozefs Štumpels par izšķirošo brīdi spēlē uzskata pirmos gūtos vārtus, kas piebremzēja Rīgas Dinamo sākuma ofensīvu.

"Šodien spēlējām pret ļoti labu komandu, kurā spēlē lieliski hokejisti. Tāpēc sevišķi patīkami, ka guvām "sauso" uzvaru. Lieli nopelni tajā ir mūsu vārtsargam. Pirmais vārtu guvums ļāva mums pārņemt kontroli pār spēli. Mans gols? Tā nebija tikai veiksme. Tēmēju vārtu stūrī un tur arī trāpīju."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi