Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Gerhards: Latvijas dzelzceļa reklāmas sadarbībā ar Rīgas Dinamo pērn deva rezultātu

Latvijas dzelzceļa kompānijas "Latvijas dzelzceļš" (LDz) koncerna uzņēmumu reklāmas sadarbībā ar hokeja klubu Rīgas "Dinamo" pagājušajā gadā deva ieguldījumu kravu piesaistē, intervijā aģentūras BNS biznesa informācijas portālam "Baltic Business Service" sacīja satiksmes ministrs Kaspars Gerhards.

"Es domāju, ka reklāma tika pamanīta. Pagājušā gada rezultāti bija ļoti labi - ja citās valstīs dzelzceļa pārvadājumos bija kritums, tad "Latvijas dzelzceļš" strādāja gandrīz pa nullēm," viņš teica.

Gerhards atzina, ka Jaroslavļas hokeja komanda "Lokomotiv" ir Krievijas dzelzceļa finansēta komanda, arī Kazahstānas Astanas "Baris" lielā mērā saņem atbalstu no savas valsts dzelzceļa.

Ministrs pastāstīja, ka šogad tika noslēgts reklāmas līgums starp LDz koncerna uzņēmumiem un Rīgas "Dinamo" par hokeja turnīru ""Latvijas dzelzceļa" kauss", kurā piedalījās vadoši Kontinentālās hokeja līgas klubi. "Domāju, ka tas ir pietiekami labs reklāmas pasākums, kas "Latvijas dzelzceļu" parāda tajās valstīs, no kurām nāk šie klubi. Tostarp Krievijā, kas "Latvijas dzelzceļam" ir galvenais partneris kravu piegādei," uzsvēra Gerhards.

Satiksmes ministrijas sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūra BNS uzzināja, ka LDz koncerna mārketinga pasākumu nepieciešamību un pamatotību nosaka attiecīgo uzņēmumu valdes.

Iepriekš portāls "Ir.lv" vēstīja, ka divi LDz koncerna uzņēmumi arī šogad turpina atbalstīt hokeja klubu Rīgas "Dinamo", atvēlot tam 149 tūkstošus latu. ''LDz Cargo'', kas nodarbojas ar kravu pārvadājumiem, 12.augustā noslēdzis līgumu par reklāmas pakalpojumiem 78 tūkstošu latu apmērā 2010./2011.gada sezonai, savukārt "LDz Ritošā sastāva serviss'' dienu vēlāk noslēdzis līgumu par reklāmas pakalpojumiem par 71 tūkstoti latu turnīra ''''Latvijas dzelzceļa'' kauss'' laikā.

Pērn sabiedrībā plašu rezonansi raisīja ziņa, ka LDz meitasuzņēmums "LDz Cargo" noslēdzis sadarbības līgumu ar hokeja klubu Rīgas "Dinamo" par 500 tūkstošiem latu par mārketinga aktivitāšu realizēšanu. Amatpersonu vidū tas raisīja plašas diskusijas, vai šajā valsts ekonomiskajā situācijā un taupības apstākļos šāds ieguldījums ir atbalstāms. Skaidrojumus par sadarbības līgumu pieprasīja arī Ministru prezidents Valdis Dombrovskis.

"Latvijas dzelzceļš" pieder valstij. Tā koncerns nodarbojas ar kravu pārvadājumiem pa dzelzceļu un uztur infrastruktūru. LDz koncernu veido uzņēmumi "LDz infrastruktūra", "LDz Cargo", "LDz ritošā sastāva serviss", "Starptautiskie pasažieru pārvadājumi" un "LDz apsardze".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi