Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

Girgensons gūst trešos vārtus šosezon; Nolana Bufalo Sabres zaudē

Ar gūtiem vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā sestdien atzīmējās latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, taču viņa pārstāvētā Bufalo Sabres komanda savā laukumā ar 1:6 (0:3, 1:3, 0:0) piedzīvoja sagrāvi pret Pitsburgas Penguins

Latvietis guva savus trešos vārtus šosezon un tika pie trešā rezultativitātes punkta pēdējos četros mačos, bet Sabreskomanda piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas. 

Girgensons otrās trešdaļas 17.minūtē guva savas komandas vienīgos vārtus, kad gaisā pielaboja pārinieka mestās ripas lidojuma virzienu un panāca rezultātu 1:5. 

Šajā mačā divus vārtus uzvarētāju labā guva Kriss Letengs, bet par spēles pirmo zvaigzni nosauca Sidniju Krosbiju, kurš izcēlās ar piecām rezultatīvām piespēlēm. Līgas zvaigzne mačos pret Sabres komandu rezultatīvs bijis jau 19 reizes pēc kārtas. 

Girgensons uz ledus pavadīja 17 minūtes un 17 sekundes, veicot trīs metienus pa vārtiem, izpildot vienu spēka paņēmienu, izprovocējot vienu noteikumu pārkāpumu un uzvarot desmit no 13 iemetieniem. Spēli latvietis noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. 

Pitsburgas klubs guvis uzvaras septiņās spēlēs pēc kārtas. 

Pašlaik 20 gadus vecais Girgensons pagājušajā sezonā NHL 70 mačos guva astoņus vārtus un veica 14 rezultatīvas piespēles. Savukārt šosezon viņš 16 mačos guvis trīs vārtus un izpildījis trīs rezultatīvas piespēles, kas dod trešo vietu komandas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā, zaudējot Drū Stefordam un Taileram Enisam. 

Pēc 16 aizvadītiem mačiem Sabres Austrumu konferences kopvērtējumā ar astoņiem punktiem ir pēdējā, 16.vietā, turklāt pēdējo vietu klubs ieņem arī Atlantijas divīzijā un visas līgas kopvērtējumā. 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi