Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Hārtlijs: Atdevām visu katrā spēles epizodē

Latvijas hokeja izlase nevar sūdzēties par atdeves un neatlaidības trūkumu mačā ar Zviedriju, atzina valstsvienības galvenais treneris Bobs Hārtlijs.

Jau ziņots, ka Latvijas hokeja izlase pirmdien Bratislavā pasaules čempionāta sestajā mačā ar rezultātu 4:5 (0:1, 1:1, 3:3) piekāpās iepriekšējo divu meistarsacīkšu uzvarētājai Zviedrijai.

"Lieliska spēle no skatītāju viedokļa. Bija kāpumi un kritumi, jo īpaši trešajā periodā. Zinājām, ka vajadzēs uzvarēt pamatlaikā, tāpēc atvērāmies. Atdevām visu katrā spēles epizodē. Varbūt pieļāvām pāris kļūdas, bet nevaram sūdzēties par atdevi un neatlaidību, kas bija komandai. Žēl, jo trešajā periodā jutām, ka varam to paveikt. Taču viņi guva svarīgus vārtus un pelnīti uzvarēja," sarunā ar žurnālistiem teica Hārtlijs.

Latvijas izlases labā trīs vārtus guva Roberts Bukarts, bet vienu reizi precīzs bija Jānis Jaks.

"Roberts aizvadīja ļoti nozīmīgu spēli. Viņš ir labs metējs un labi redz vārtus. Viņš sarūpēja mums svarīgus vārtus un deva iespēju uzvarēt," atzina Hārtlijs.

Līdz ar neveiksmi Latvija zaudēja pat teorētiskas izredzes iekļūt ceturtdaļfinālā. Čempionāta noslēgumā latvieši otrdien cīnīsies ar Norvēģiju.

"Mums ir palikusi viena spēle, kurā cīnīsimies kā jau latvieši to dara. Domāju, pierādījām, ka varam cīnīties ar lielām hokeja nācijām. Protams, ir lietas, kas jāuzlabo kā jau jebkurai mazai hokeja valstij. Rītdien mēģināsim dod iespējas visiem, bet sportā galvenais ir uzvarēt, ko mēs vēlamies paveikt," secināja kanādiešu speciālists.

"Domāju, ka spēlējām pietiekami fiziski. Patika tas, cik disciplinēti spēlējām. Nebija neviena, kurš necīnījās. Tas, kā viņi cīnījās par savu valsti, ir neticami. Esam paveikuši lielas lietas un bijām pelnījuši vairāk, bet tāds ir sports," atzīmēja Latvijas izlases treneris.

B grupas kopvērtējumā vadībā ar maksimāli iespējamiem 18 punktiem sešos mačos ir Krievija, kam ar 15 punktiem sešos dueļos seko Čehija un Zviedrija, bet tālāk ar 12 punktiem seko Šveice. Tālāk ar sešiem punktiem sešos dueļos ir Latvija un Norvēģija. Visbeidzot Austrijai un Itālijai sešās spēlēs punktu nav, šīm komandām plkst.21.15 cīnoties par vietas saglabāšanu augstākajā divīzijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi