Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

IIHF organizēs Esporta PČ hokejā

Sadarbībā ar Infront Sport & Media un eSport Studio no 15.maija startēs Starptautiskā Hokeja federācijas (IIHF) rīkotais Esporta līdzjutēju pasaules hokeja čempionāts, vēsta Latvijas Hokeja federācija.

Līdzjutējiem no 16 valstīm, kurām bija paredzēts startēt 2020.gada Pasaules hokeja čempionātā Cīrihē un Lozannā, tiks dota iespēja pārstāvēt savu nāciju digitālajā turnīrā. Tiks izveidota speciāla IIHF e-sporta mājaslapa, kas tiks aktivizēta piektdien, 8.maijā.

“Mēs ļoti novērtējam mūsu sadarbību ar Infront. Pateicoties viņu pieredzei e-sporta jomā, mums ir izdevies piedāvāt līdzjutējiem hokeju pavisam jaunā veidolā. Mēs ar nepacietību vēlamies redzēt, kā līdzjutēji šo iespēju izmantos un, pārstāvot savu valsti, kļūs par virtuālā turnīra zvaigznēm,” saka IIHF prezidents Renē Fāzels.

“IIHF Esporta līdzjutēju čempionāts ir perfekts piemērs, kā šā brīža situācijā padarīt produktu aizraujošu līdzjutējiem. Infront ir gandarīti sadarboties ar IIHF un eSport Studio, realizējot šo aizraujošo projektu tik īsā laika posmā,” piebilst Andrē Flākels, Infront spēļu un Esporta vadītājs.

Esporta pasaules hokeja čempionāta spēles tiks izspēlētas uz EA SPORTS NHL20 spēles. Piedalīties varēs visi, kuriem ir XBOX One un Playstation 4 spēļu konsoles. Visi dalībnieki mačus varēs aizvadīt savās mājās.

Pirmā turnīra fāze, kas norisināsies no 15.līdz 22.maijam, būs kvalifikācijas cikls. Sākotnēji uz PS4 un Xbox konsolēm tiks noteikti nacionālie čempioni, bet no 29.maija sāksies starptautiskās izslēgšanas spēles. Pasaules čempions tiks noteikts 5.jūnijā.

Čempionāta un izslēgšanas spēļu finālistiem būs iespēja iegūt naudas balvu, fanu atribūtiku un ekskluzīvas VIP biļetes.

Esporta pasaules hokeja čempionāta izslēgšanas turnīru tiešraidē varēs vērot IIHF Twitch kanālā. Līdzjutējiem visā pasaulē būs iespēja sekot līdzi šim turnīram IIHF sociālajos kanālos. Reģistrēties šim turnīram varēs no 8.maija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi