Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Izvēlas krievu treneri

Pieredze darbā ar KHL komandām jau ir iekrāta. Dinamo Rīga vadība izvēlējusies pārbaudītu vērtību, kurš apzinās, uz ko ir parakstījies. ''Saprotu, ka situācija nav vienkārša, taču tas ir izaicinājums, kuram esmu piekritis, un darīšu visu iespējamo un neiespējamo, lai komanda atkal cīnītos par play-off,'' pēc apstiprināšanas amatā kluba mājaslapā norādījis 50 gadu vecais Krievijas hokeja speciālists Sergejs Zubovs.

Trenera karjeru Zubovs uzsāka 2011. gadā palīga statusā ambiciozajā KHL komandā Sanktpēterburgas SKA. Pirms tam viņam bija spoža spēlētāja karjera. 16 sezonas aizsargs Zubovs spēlēja NHL, no kurām 12 – Dalasas Stars un 10 sezonas pildīja kapteiņa palīga pienākumus. Ņujorkas Rangers un Stars sastāvā viņš izcīnīja Stenlija kausu un regulārajā sezonā divas reizes ir bijis labākais piespēlētājs. Pēc atgriešanās dzimtenē vienu sezonu viņš aizvadīja SKA, kuras sastāvā Gagarina kausā zaudēja Rīgas Dinamo sērijā ar 1-3.

Galvenā trenera pienākumus Zubovs sāka pildīt SKA 2015. gada oktobrī, taču pēc 0-4 zaudējuma Konferences finālā CSKA ar viņu līgums uz nākamo sezonu netika pagarināts. Pēc tam divas sezonas Sergeja vadībā Gagarina kausa spēlēm kvalificējās HK Soči, kas divas sezonas pēc kārtas regulārajā sezonā ''rietumos'' ieņēma 6. vietu. Trešajā gadā jau oktobrī Soči vadība Zubovam darbu uzteica. 

''Priekšā ir ļoti daudz darba pie komandas veidošanas un konkrēta sagatavošanās plāna izstrādes, un nekavējoties arī ķeršos pie darba,'' jaunais treneris ir apņēmības pilns strādāt.

2020./2021. gada sezonā Pētera Skudras vadībā Rīgas Dinamo ar 28 punktiem palika pēdējā, 23. vietā visā līgā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi