Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Kazaņas Ak Bars cer uz Dārziņa atgriešanos sastāvā vēl regulārajā čempionātā

Lauris Dārziņš pēc savainojuma izārstēšanas ir atgriezies Kazaņas Ak Bars treniņos, tomēr uzbrucēja piedalīšanās jau tuvākajās spēlēs Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) vēl ir maz ticama, aģentūrai BNS pastāstīja kluba preses dienestā.

Turpinot atgūties pēc kreisā pleca traumas, Dārziņš trenējas kopā ar pārējiem komandas biedriem, taču vēl nodarbojas atsevišķi, un viņam veicami savi vingrinājumi, teica Ak Bars preses pārstāvis Marats Farhejevs.

Dārziņš svētdien vakarā kopā ar komandas biedriem atgriezās no Apvienotajiem Arābu Emirātiem (AAE), kur KHL kalendārā paredzētās valstsvienību pauzes laikā Kazaņas klubs atguva spēkus un gatavojās nākamajām cīņām.

"Pamazām Lauris [Dārziņš] atgriežas. Ceram, ka viņš varēs spēlēt jau regulārajā sezonā, jo zinām, ka viņš kā spēcīgs spēlētājs komandai ir vajadzīgs," sacīja Farhejevs.

Dubaijā Ak Bars hokejistiem nedēļas laikā bija gan sausie treniņi un nodarbības trenažieru zālē, gan divi ledus treniņi Al Nasr arēnā. Pirmdien Ak Bars treniņus jau turpināja Kazaņas arēnā.

Līdz KHL regulārās sezonas noslēgumam Ak Bars ir atlikušas vēl piecas spēles, no kurām pirmās divas cīņas komandai būs savā laukumā trešdien un svētdien attiecīgi pret Maskavas Dinamo un Ņižņijnovgorodas Torpedo. Kazaņas klubs ieņem 4.vietu Austrumu konferencē un jau ir garantējis vietu izslēgšanas turnīrā.

Dārziņš 18.oktobrī spēlē pret Maskavas CSKA sarāva pleca saites, un viņam veica operāciju, pēc kuras nepieciešama ilgstoša rehabilitācija. Šosezon Dārziņš ir piedalījies 15 spēlēs, kurās guva divus vārtus un izdarīja piecas rezultatīvas piespēles. Iepriekšējā sezonā Dārziņš kļuva par Rīgas Dinamo rezultatīvāko spēlētāju ar 21 vārtu un 23 rezultatīvām piespēlēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi