Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Nazarovs apstiprināts par U-18 hokeja izlases galveno treneri

Par Latvijas U-18 valstsvienības galveno treneri trešdien notikušajā Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valdes sēdē iecelts pašmāju speciālists Vjačeslavs Nazarovs.

63 gadus vecajam Nazarovam ir liela pieredze darbā gan ar jauniešu, gan ar pieaugušo hokeja komandām. No 1999. līdz 2001.gadam viņš bijis Latvijas valstsvienības galvenā trenera palīgs, bet pēdējā laikā strādājis ar vairākām jauniešu komandām un vadījis arī U-18 izlasi.

Pēdējās divas sezonas Nazarovs ir bijis Rīga 95 un Juniors galvenais treneris, ar kuru šogad startē gan Latvijas virslīgas hokeja čempionātā, gan Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) B divīzijas turnīrā.

Kā ziņo LHF, tuvākajās dienās tiks nosaukti Nazarova palīgi, kā arī kandidātu saraksts, kuri 29. un 30.decembrī Volvo ledus hallē aizvadīs divas pārbaudes spēles ar Baltkrievijas vienaudžiem.

"Izskatījām vairākus variantus un domājam, ka Vjačeslavs Nazarovs varētu būt labākā kandidatūra. Viņa komandā spēlē liela daļa potenciālo izlases kandidātu, viņš labi pazīst spēlētājus, kuri dzimuši 1995., 1996.gadā," atzinis LHF prezidents Kirovs Lipmans.

U-18 izlasi nākamā gada aprīlī Krievijas pilsētā Sočos gaida starts pasaules čempionāta A divīzijas turnīrā, kurā tā spēlēs vienā apakšgrupā ar ASV, Somiju, Krieviju un Čehiju.

Šogad Latvijas U-18 izlase, rādot ļoti pārliecinošu sniegumu, pasaules čempionātā ierindojās devītajā pozīcijā, pirmo reizi vēsturē saglabājot vietu spēcīgāko komandu vidū. Komanda spēlēja Leonīda Tambijeva vadībā, kurš vada arī U-20 izlasi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bost...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi