Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

NHL jaunpienācēji Sietlas Kraken pirmo reizi uzvar mājas spēlē

Nacionālās hokeja līgas (NHL) jaunpienācēja Sietlas Kraken otrdien pirmo reizi uzvarēja mājas spēlē.

Sietlas "Kraken" savā laukumā pārspēja Monreālas "Canadiens" ar rezultātu 5:1 (2:1, 2:0, 1:0). Monreālas komandai tas bija sestais zaudējums septiņās spēlēs.

"Kraken" pirms tam piedzīvoja četrus zaudējumus pēc kārtas, tostarp savā pirmajā mājas spēlē sestdien ar rezultātu 4:2 piekāpjoties Vankūveras "Canucks".

Brendons Tanevs "Kraken" labā guva divus vārtus, Janni Gurde vienu reizi pats pārspēja pretinieku vārtsargu un vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, bet pa vieniem vārtiem guva Džordans Eberle un Raiens Donato.

"Canadiens" vienīgos vārtus pirmā perioda vidū guva Maiks Hofmens.

Endrjū Mengaipeins ar diviem vārtiem palīdzēja kaldināt Kalgari "Flames" ceturto uzvaru pēc kārtas. "Flames" viesos pārspēja Ņūdžersijas "Devils" ar 5:3 (4:0, 0:1, 1:2).

Pa vieniem vārtiem "Flames" labā pievienoja Milans Lučičs, Elīass Lindholms un Metjū Tkačuks, savukārt "Devils" labā divus vārtus guva Pāvels Zaha, bet vienu reizi precīzs bija Dosons Mersers.

Minesotas "Wild" viesos ar 3:2 (1:0, 1:1, 1:1) uzvarēja Vankūveras "Canucks".

Mets Damba trešā perioda vidū guva savus pirmos vārtus jaunajā sezonā. Pirms tam "Wild" rindās rezultatīvs bija Mets Zukarello un Jūnass Brudīns.

Pēc 595 dienu pārtraukuma "Rogers Arena" Vankūverā bija skatītāju pilna, tomēr ar Aleksa Čiasona vārtiem vairākumā un Bo Hovarta vārtu guvumu trešā perioda vidū bija par maz uzvarai.

19 sekunžu laikā divus vārtus trešajā periodā guva Nikolajs Ēlers, palīdzot Vinipegas "Jets" ar 4:3 (0:0, 1:1, 3:2) uzvarēt Anaheimas "Ducks" - Vinipegas "Jets".

Ēlers izdarīja rezultatīvu piespēli arī Endrjū Kopam, kurš guva vienus vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles. Vēl vārtus "Jets" labā guva Jevgeņijs Svečņikovs.

Anaheimas vienībā ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās gan Trevors Zīgrass, gan Sonijs Milano. Arī Džošs Mensons guva vienus vārtus.

Reilijs Smits septīto reizi Vegasas "Golden Knights" sastāvā guva vārtus mazākumā, palīdzot komandai ar 3:1 (2:0, 0:1, 1:0) uzvarēt Kolorādo "Avalanche".

Čendlers Stīvensons arī guva vārtus "Golden Knights" rindās, bet uzvaru 29,9 sekundes pirms spēles beigām nostiprināja Jevgeņijs Dadonovs, raidot ripu tukšos pretinieku vārtos.

Vegasas komandas sastāvu paretinājušas traumas vairākiem līderiem, bet komandas vienīgos vārtus guva Keils Makars.

Jau vēstīts, ka NHL spēlēs otrdien zaudēja gan Latvijas uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē "Sharks", gan Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins”.

"Sharks" izbraukumā ar rezultātu 1:3 (0:1, 0:1, 1:1) piekāpās Nešvilas "Predators", piedzīvojot otro zaudējumu pēc kārtas. Pitsburgas "Penguins" savā laukumā zaudēja Tampabejas "Lightning" ar rezultātu 1:5 (0:0, 0:3, 1:2), pirmo reizi jaunajā NHL sezonā pretiniekam piekāpjoties pamatlaikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi