Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Otrajā spēlē pret Norvēģiju Znaroks būtu vēlējies vairāk cīņas vienādos sastāvos

Valstsvienības galvenais treneris Oļegs Znaroks Latvijas hokeja izlases otrdien uzvarētajā pārbaudes spēlē pret Norvēģiju būtu vēlējies vairāk cīņas vienādos sastāvos, kas viņam palīdzētu pēdējo sastāva korekciju veikšanā.

Pēdējā spēlē pret norvēģiem vajadzēja izvēlēties malējo uzbrucēju, taču uzdevumu sarežģīja apstāklis, ka komandas maz laika laukumā pavadīja vienādos sastāvos, žurnālistiem teica Znaroks.

Lai gan Latvija skaitliskajā pārsvarā iemeta vairākus vārtus, ar komandas darbību vairākumā Znaroks nebija apmerināts. Viņš uzsvēra, ka spēle bija nervoza un ne viss iecerētais izdevās, tomēr noskaņojums kopumā pirms pasaules čempionāta ir labs, jo izdevās Norvēģiju abās spēlēs uzvarēt.

Lai izvēlētos pēdējo spēlētāju, kuru neiekļaut komandā startam pasaules čempionātā (PČ), otrdien vakarā vēl tiksies valstsvienības treneri. Savukārt par to, kurus 23 hokejistus pieteikt čempionāta pirmajai grupu kārtai, tikšot lemts jau uz vietas Slovākijā. Znaroks paskaidroja, ka par uzbrucēja Kaspara Daugaviņa iespējām palīdzēt izlasei, iespējams, jau varēs spriest pēc hokejista kluba pāris nākamajām spēlēm Amerikas hokeja līgas (AHL) izslēgšanas turnīrā.

Savukārt Norvēģijas izlases galvenais treneris Rojs Johansens uzteica savu komandu, kas pret Latviju nospēlējusi labāk nekā dienu iepriekš, taču pārāk lielais noraidījumu skaits neļāvis pacīnīties par uzvaru.

Jau ziņots, ka Latvijas izlase norvēģus otrdien pieveica ar 5:3, bet dienu iepriekš laukuma saimnieki "Arēnā Rīga" bija pārāki ar 4:1.

Latvijas izlase ceturtdien dosies uz Slovākiju, kur pirmo spēli PČ aizvadīs sestdien pret pašreizējo pasaules čempionvienību Čehiju. Grupas turnīrā Latvijai 2. maijā vēl jāspēlē pret Somiju, bet 4. maijā - pret Dāniju. Ja Latvijas izlase nepaliks pēdējā vietā grupā, kas nozīmētu cīnīšanos par palikšanu elitē, tad nākamajā grupu kārtā par iekļūšanu ceturtdaļfinālā tā spēlēs ar trim labākajām komandām no grupas, kurā ir Krievija, Vācija, Slovākija un Slovēnija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Izcelties ganāmpulkā

Divvirzienu līgums Anžejam Pasečņikam paver iespējas Milvoki Bucks pārbaudes spēlēs.

Pietrūka kapteiņa

VEF Rīga piekāpjas izrāvienu cīņā Čempionu līgas spēlē.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi