Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Sprukts un Rēdlihs spēlēs Rīgas Dinamo

Rīgas Dinamo klubs piektdien noslēdza līgumu ar Latvijas valstsvienības uzbrucēju Jānis Spruktu un aizsargu Jēkabu Rēdlihu. 

Pieredzējušais Sprukts 2000.gadā tika draftēts NHL, viņu ar kopējo 234.numuru izvēlējās Floridas Panthers, kura sistēmā latviešu uzbrucējs aizvadīja divas sezonas. NHL viņš nospēlējis 12 spēles, kurās guvis vienus vārtus un divas reizes piespēlējis. Lielākoties Sprukts spēlēja fārmklubā AHL, kur īpaši labi aizvadīja pagājušo sezonu - 56 spēlēs gūti 16 vārti un izdarīta 31 piespēle. Bez NHL un AHL Sprukts savas karjeras laikā ir spēlējis arī Somijā, Dānijā, Kvebekas junioru līgā (QMJHL) Kanādā, kā arī Latvijas klubos.

Jaunajā sezonā Rīgas Dinamo spēlēs visi trīs brāļi Rēdlihi. Komandā jau spēlē viņa brāļi - aizsargs Krišjānis un uzbrucējs Miķelis. Aizvadīto sezonu Jēkabs pavadīja Čehijas ekstralīgas klubā HC Plzen, 41 spēlē guva trīs vārtus un izdarīja divas piespēles. 2002.gada NHL draftā viņu ar kopējo 119.numuru izvēlējās Kolumbusas Blue Jackets.

Rēdlihs iepriekš spēlējis Ziemeļamerikas profesionālajās līgās AHL un ECHL, bet savu karjeru viņpus okeānam sāka ASV studentu līgā, kur Bostonas Universitātē ieguva gan augstāko izglītību, gan četras sezonas spēlēja hokeju. Jēkabs Rēdlihs ir spēlējis arī visa vecuma Latvijas izlasēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi