Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Šuplers apstiprina citu komandu interesi, taču uzsver sarunu risināšanu ar Rīgas Dinamo

Jūliuss Šuplers nenoliedz, ka interesi par viņa pakalpojumiem izrāda arī citas komandas, taču slovāku speciālists uzsver, ka sarunas pagaidām notiek tikai ar Rīgas "Dinamo".

"Pagaidām apsveru iespējas par tālāko sadarbību ar Rīgas "Dinamo". Rīt [sestdien] nolikta galvenā tikšanās. Jā, ir arī citi varianti. Par mani ir interese, un tas ir patīkami. Daudz nepatīkamāk būtu, ja es pats sev meklētu darbu. Taču tagad ir sarežģītāk izdarīt pareizo, optimālo izvēli, atnākt uz komandu, kura atbilst manai darba manierei," laikrakstam "Sovetskij sport" piektdien sacījis Šuplers.

Slovāks nevēlējās nosaukt klubus, kas interesējušies par viņu, jo tas ir pretrunā ar etiķeti un nozīmētu komercnoslēpuma izpaušanu. "Tas nav mans stils," norādījis treneris, sakot, ka jau tuvāko dienu vai nākamās nedēļas laikā kļūs zināms viņa lēmums.

Iepriekš Krievijas masu medijos izskanēja informācija, ka par Šuplera pakalpojumiem interesi izrāda divas Maskavas komandas - "Spartak" un CSKA.

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" vadība Šupleram izteica piedāvājumu sadarbības turpināšanai un trenerim tika dota nedēļa laika, lai sniegtu atbildi.

Šuplers Rīgas "Dinamo" galvenā trenera amatā nostrādājis trīs sezonas, un visās komanda spēja iekļūt izslēgšanas cīņās, kas allaž komandai bijis primārais uzdevums. Pirmajā 2008./2009. gada sezonā "Dinamo" trīs spēlēs zaudēja Maskavas "Dinamo", pērn pirmajā kārtā uzvarēja Sanktpēterburgas SKA, bet otrajā zaudēja Balašihas HK MVD, savukārt šogad uzvarēja Maskavas "Dinamo" (4:2), bet zaudēja Jaroslavļas "Lokomotiv" (1:4).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi