Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Šuplers slavē Naumovu un Dinamo spēli mazākumā

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers pēc ceturtdien izcīnītās uzvaras Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē viesos Balašihā pret vietējo HK MVD ar 4:2, slavēja rīdzinieku vārtsagu Sergeju Naumovu un komandas spēli mazākumā."Esmu apmierināts kā komanda aizvadīja spēli. Mums izdevās ātri gūt divus vārtus, bet turpinājumā Sergeja Naumova labā spēle ļāva mums rēķināties ar uzvaru.

Komanda ļoti labi darbojās skaitliskajā mazākumā. Mums šie punkti vajadzīgi tāpat kā gaiss, jo visi zina cik ļoti blīvi komandas atrodas turnīra tabulā," Šuplera teikto pēc spēles citēja MVD kluba mājas lapa.Preses konferencē Šupleram tika uzdots jautājums par nestabilo ekonomisko situāciju Latvijā, un kā tā ietekmē komandu, uz ko treneris atbildēja, ka komandā ir nelielas un nebūtiskas aizķeršanās ar algu izmaksu. "Ir nelielas aizķeršanās, taču kluba vadība vienmēr izskaidro komandai kas un kā. Taču krīze jūtas, un tas atspoguļojas viesnīcu, kurās apmetamies, līmenī, lidmašīnās un autobusos kuros braucam, un kas visvairāk žēl, hokejistu ēdināšanā. Taču mēs ceram uz labāko, un mums ļoti gribētos saglabāt budžetu arī uz nākošo sezonu," sacīja slovāks.Savukārt HK MVD galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc cīņas lika noprast, ja viņa vadītās komandas hokejisti grib iekļūt izslēgšanas mačos, tad tākā pret "Dinamo" spēlēt nedrīkst. "Vajag parādīt raksturu un spēlēt no cīņas sākuma līdz beigām," Znaroks pauda neapmierinātību. Viņš gan uzsvēra, ka komandai vēl ir cerības tikt 16 labāko skaitā, kas pēc regulārā čempionāta beigām turpinās cīņu par Gagarina kausu. "Mēs vēl pacīnīsmies," solīja Znaroks.KHL turnīra tabulā Rīgas "Dinamo" ar 74 punktiem ieņem 11. vietu, bet HK MVD ir 18. pozīcijā ar 65 punktiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

xc

Dinamo hokejisti uzvar Znaroka trenēto HK MVD

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi