Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Citroen gatavi pieņemt Kubicu savā WRC komandā

WRC komanda “Citroen” ir gatava sastāvā iekļaut bijušo F1 pilotu Robertu Kubicu, ja vien  polim izdosies atrast sev sponsoru.

Kopā ar “Citroen” nesen Kubica izcīnīja uzvaru “Rally di Como” sacensībās, bet pēc tam “Rally du Var” bija pārliecinošā vadībā, taču nepareizas stenogrammas dēļ piedzīvoja avāriju. Kubicas rīcībā bija iepriekšējās paaudzes rallija auto “Citroen C4 WRC” un sportista ātrumu atzinīgi novērtējis WRC komandas vadītājs Īvs Matons.

“Esmu pārsteigts par viņa rezultātiem,” britu izdevums “Autosport” citē Matonu. “Viņam rallijā ir labs ātrums. Biju pārsteigts par viņa rezultātiem, salīdzinājumā ar Frediju Luā. “Rally du Var” viņš bija ātrākais katrā ātrumposmā un visu laiku bija ārkārtīgi motivēts. Beigās Roberts avarēja nepareizas stenogrammas dēļ. Līkumā viņš iebrauca ar 40 km/h lielāku ātrumu nekā vajadzētu un nevarēja to “izņemt”. Par nelaimi, mašīna aizdegās un ir norakstāma.”

Viņš turpina: Esam ieinteresēti turpmākai sadarbībai. Iespējams, viņš nākamajā sezonā brauks ar “Citoen DS3 WRC”. Dažreiz startējam ar trim mašīnām, bet šogad uz starta izgāja pat līdz piecām ekipāžām. Mums atradīsies mašīna arī viņam, taču ir nepieciešams savs budžets. Ir skaidrs, ka vienkārši tāpat mēs nevaram mašīnu iedot. Bet domāju, ka viņš ir spējīgs atrast sev partneri.”

Ja Kubicam izdosies atrast sponsoru, viņš jau 2013. gada sezonā, iespējams, startēs pasaules rallija čempionātā. Tāpat 28 gadus vecais Kubica ved pārrunas ar “M-Sport” komandu, kas pirms gaidāmās WRC sezonas ieguvusi jaunu galveno sponsoru un jau apstiprinājusi sastāvā Madsu Estbergu un Naseru Al-Atiju, bet viena pilota vieta vēl ir brīva.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Treneris un pretinieki pēc sērijas slavē Šilovu

23 gadus vecais Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs lieliski aizvadīja šīs sezonas Stenlija kausa spēles, pēc izkrišanas no Stenlija k...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi