Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Motobraucējs Līvs sacensībās Nīderlandē ceturtais

Nedēļas nogalē Mill trasē Nīderlandē MX Moduls komandas līderis Dāvis Līvs Red Bull Pro Nationals sacensībās MX1 klasē ieņēma augsto ceturto vietu. Uzvarēja vācietis Makss Nagls.Sacīkstēs Mill trasē Nīderlandē piedalījās daudzi spēcīgi motokrosisti ar 2009.gada pasaules vicečempionu vācieti M.Nagl priekšgalā.

Bez viņa brauca arī holandietis Marks de Reuvers, igaunis Gerst Krestinovs, beļģis Stīvs Ramons un seriāla kopvērtējuma līderis francūzis Nikolas Aubins. Latviju MX1 klasē pārstāvēja arī Augusts Justs.Pirmajā braucienā D. Līvs pēc laba starta finišēja septītais, bet uzvarēja pēc traumas izdziedēšanas arvien labāk braucošais Maks Nagls. 2. vietā Marks de Reuvers, trešais Nikolas Aubins. Sestais finišēja Gerts Krestinovs, devītais Augusts Justs, kuram starts nebija no tiem veiksmīgākajiem.Otrajā braucienā D.Līvam atkal izdevās labs starts un arī visā braucienā MX Moduls līderim jau 5. vieta. Ātrākais atkal bija Nagls, otrais Krestinov, trešais Stīvs Ramons. Augusts Justs cīnoties par vietu pirmajā pieciniekā krita un braucienu turpināt nevarēja.Divu braucienu summā D. Līvs ieņēma augsto 4. vietu. M.Nagl pēc uzvarām abos braucienos, bija pārliecinoši pirmais arī summā, bet pateicoties 2. vietai 2. braucienā uz otro vietu summā pacēlās Krestinov. Trešais mājinieks Maiks Kras. Augustam Justam 13. vieta.D.Līvs par Red Bull Pro Nationals sacīkstēm: ”Man ļoti patika smilšainā trase. Galvenais, ka abos braucienos izdevās starti – jau no sākuma varēju cīnīties pirmajā pieciniekā. Ar 4. vietu divu braucienu summā tādā konkurencē esmu ļoti apmierināts.”MX2 klasē uzvarēja Lielbritānijas čempionāta vicelīderis Eliots Banks Brouns, bet 2. vietā finišēja Roberts Justs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balceram potītes lūzums Šveices hokeja līgas mačā

Cīrihes "Lions" Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers piektdien Šveices hokeja līgas (NL) spēlē ir lauzis potīti un nespēlēs līdz gadu mijai, sestdien savā interneta mājaslapā paziņoja klubs.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi