Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Talantīgais Sirmacis jaunajā ERČ sezonā apstiprinājis savu dalību tikai divos posmos

Latvijas autosportists Ralfs Sirmacis no Sports Racing Technologies (SRT) komandu pašlaik finansiālu resursu ierobežotības dēļ apstiprinājis dalību tikai divos jaunās sezonas Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) Eiropas rallija čempionāta (ERČ) posmos.

Kā informē RA Events pārstāvis Jānis Unbedahts, jaunajā sezonā Sirmacis ar Škoda Fabia R5 automašīnu iecerējis piedalīties ERČ junioru U-28 sacensībās, kur uzvarētājam galvenā balva būs iespēja startēt kādā no 2018.gada Eiropā notiekošajiem pasaules rallija čempionāta (WRC) posmiem ar 2016.gada specifikācijas WRC spēkratu.

Latviešu braucējs pašlaik pieteicis savu dalību Azoru salu posmā (notiks no 30.marta līdz 1.aprīlim) un Latvijas etapā (6.-8.oktobris), taču Sirmacim nepieciešams papildu finansiāls atbalsts, lai varētu cīnīties par uzvaru kopvērtējumā, kurā tiks ieskaitīti četri labākie rezultāti no sešiem.

ERČ sacensībās SRT komanda jaunajā sezonā startēs arī ar krievu braucēju Nikolaju Grjazinu un igauni Raulu Jētsu, kurš gan piedalīsies tikai atsevišķos posmos. Krievijas braucējs sacentīsies visos astoņos ERČ posmos, tajā arī skaitā arī visos sešos junioru U-28 čempionāta rallijos.

Iepriekšējā ERČ sezonā Sirmacis ar stūrmani Artūru Šiminu uzvarēja Akropoles un Latvijas rallijā, bet duetā ar stūrmani Māri Kulšu finišēja pirmie Igaunijas posmā. Kopvērtējumā Latvijas autosportists ieņēma trešo vietu, lai gan pirms pēdējā posma vēl pretendēja uz vicečempiona godu

Sirmača ekipāža kļuva par vienīgo, kas aizvadītajā sezonā uzvarēja trijos ERČ posmos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi