Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Brāļiem Šiciem otrā vieta sprinta PK posmā Insbrukā

Latvijas kamaniņu braucēji brāļi Juris un Andris Šici svētdien ierindojās otrajā vietā sprinta Pasaules kausa (PK) posmā Insbrukā.

Uzvarēja mājinieki, kuri vienīgo braucienu veica 30,118 sekundēs. Šici viņiem piekāpās 91 sekundes tūkstošdaļu, bet trešie bija itālieši Ludvigs Rīders un Patriks Rastners, kuri bija vēl 11 sekundes tūkstošdaļas lēnāki.

Oskars Gudramovičs ar Pēteri Kalniņu finišēja devītie 0,267 sekundes aiz uzvarētājiem, bet Mārtiņš Bots/Roberts Plūme bija 13.vietā 15 ekipāžu vērtējumā, no austriešiem atpaliekot par 0,427 sekundēm.

Vīriešu konkurencē Kristers Aparjods bija desmitais 0,307 sekundes aiz uzvarētāja vācieša Fēliksa Loha, bet Artūrs Dārznieks arī 15 braucēju konkurencē ieņēma 13.vietu 0,442 sekundes aiz Loha.

Otro un trešo vietu sprinta sacensībās ieņēma mājinieki - Dāvids Gleiršers un Jonass Millers -, kuri no uzvarētāja atpalika par attiecīgi 0,088 sekundēm un 0,091 sekundi.

Pasaules kausa pirmajam posmam ir reģistrējušās 22 nācijas. ASV un Kanādas valstsvienības Covid-19 vīrusa pandēmijas dēļ Pasaules kausa posmos nepiedalīsies līdz pat 2021.gada janvārim

Plānots, ka 2020./2021.gada sezona notiks tikai Eiropas trasēs.

Turpmākās sacensības notiks trīs Vācijas trasēs - Altenbergā, Oberhofā un Vinterbergā. Arī 2021.gads sāksies Vācijā, kur notiks mači Kēnigszē trasē, bet pēc tam sportisti dosies uz Siguldu, kur cīnīsies par Eiropas čempionāta medaļām.

Turpinājumā janvārī paredzēti posmi Oberhofā un Insbrukā, bet sezonas noslēgums paredzēts februāra otrajā pusē trasē, kuras vieta vēl nav zināma, jo Pekinas olimpisko spēļu trasē sacensības šonedēļ tika atceltas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi