Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

DXG piedāvā īpaši noformētas videokameras

Pasaulē ir pietiekami daudz cilvēku, kuriem kvalitāte un tehniskie parametri ir samērā vienaldzīgi. Galvenais, lai būtu darbošanās un kaut kāds rezultāts, un lai būtu stilīgi. Domājams, tieši šādiem cilvēkiem ir paredzētas firmas DXG jaunās videokameras.

Abi jaunie HD kameru modeļi ietilpst produktu līnijā Luxe Collection, un to nosaukumi ir Riviera un Soho. Abas kameras viena no otras atšķiras tikai ar izskatu un korpusa noformējumu, bet tehniskie parametri ir absolūti identiski. Kamerām ir 1/2,5 collu CMOS attēla sensors ar piecu megapikseļu izšķirtspēju un objektīvs ar fiksēto fokusa attālumu, kuru papildina trīskārtīgs ciparu palielinājums. Kamerām ir trīs collu LCD displejs ar 960 x 240 izšķirtspēju, 128 megabaitu iekšējā atmiņa, no kuras lietotājam pieejami 90 megabaiti, un SDHC karšu ielādes vieta ar līdz astoņu gigabaitu ietilpīgas kartes atbalstu.

Kamera var filmēt video H.264 standartā ar izšķirtspēju 720p/30 kadri sekundē un uzņemt foto. Kamerai ir USB 2.0 un HDMI pieslēgvietas. Darbojas aparāts ar akumulatoru vai arī četrām AAA baterijām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 18.10.2024.

45 gadu vecumā briesmīgākais ir nevis tas, ka tev vairs nepievērš uzmanību 15 gadus jaunākas sievietes, bet tas, ka sāk pievērst uzmanību 15 gadus vecākas sievietes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko