Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Fallout piedzīvojumi turpinās Aļaskā

Pirmais papildinājums, kas paplašina _Fallout 3 _iespējas, ir pieejams kā lejupielādējams resurss tikai _Xbox 360 _un PC platformu īpašniekiem. Populāro spēles papildinājumu iespējams iegādāties, izmantojot tiešsaistes iespējas _Windows Live _tīklā. Lai gan papildinājums nepiedāvā varoņa izaugsmes maksimuma palielināšanu, tas sniegs vairākus interesantus piedzīvojumus, jaunus varoņus un arsenālu.

Papildinājums piedāvā dažas jaunas apdzīvotas vietas, no kurām būtiskākā būs kāds attāls postenis, kurā nāksies ļauties filmas Matrix cienīgam simulatoram. Galvenais uzdevums būs atbrīvot Aļaskas teritoriju no komunistiskās Ķīnas iebrucējiem. Lai gan sižets ir diezgan banāls, jautrību sagādās daži jauni un jaudīgi ieroči. Īpaši jāuzsver _Gauss Rifle _šautene, kas nodrošinās pārspēku ar unikālu precizitāti. Otrs ievērības cienīgs objekts ir _T-51b Power Armor, _kas izceļas ar fantastisku izturību un tehniskajiem rādītājiem. Ja būsiet sekmīgi veikuši _Operation Anchorage _misiju un izdosies atrast desmit īpašus objektus, tas vainagosies ar jauna talanta (Perk) saņemšanu. Lieki piebilst, ka spēles audiovizuālajā noformējumā nekas nav mainījies un arī nākamie papildinājumi nesola pārmaiņas šajā virzienā. Kā negatīvākā iezīme šim papildinājumam jāmin tā misiju virspusīgums, kas vairāk orientēts uz dinamiskām un apjomīgām cīņām, mazāk uz dialogiem un intelektuāliem izaicinājumiem. Turklāt Anchorage simulatorā notiekošais atstās neatgriezeniskas sekas uz reālo vidi. Tātad, ja iesiet bojā simulatorā, nāksies izmantot progresa ielādes funkciju. Savukārt, ja veiksiet visu misiju veiksmīgi, to atkārtot nebūs iespējams. Esiet tālredzīgi, jo sākot piedzīvojumus simulatorā, jāšķiras no visa piederošā arsenāla. Tā vietā iegūsiet minētos jauninājumus un arī pāris partneru, kas ļaus atvieglot saspringtās kaujas situācijas. Jaunie piedzīvojumi neprasīs daudz laika, un labi trenēts varonis visu paveiks piecās stundās. Nākamie papildinājumi — _The Pitt _un Broken Steel — sola vairāk jaunu iespēju un galvenais — palielinās izaugsmes līmeņa maksimumu līdz 30. ***Vērtējums Vizuālais noformējums 9,5 Moderno vizuālo efektu izmantošana, vizuālo elementu iespējas, krāsu un dizaina noformējums Skaņas pavadījums 9 Muzikālā pavadījuma noskaņa, daudzveidība un ne uzbāzība, skaņas efektu kvalitāte Ātrdarbība 9 Ielādes laiki, kopējā ātrdarbībā atbilstoši iestatījumiem, spēles darbības optimizācijas pakāpe Spēles process 8 Sižetiskā līnija, notikumu daudzveidība, varoņi, darbības iespējas un spēlētāja rīcības brīvība Intereses noturība 7 Atkārtotas spēlēšanas iespējas, papildu funkcijas un daudzspēlētāju režīms Kopējais vērtējums 8,5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 18.10.2024.

45 gadu vecumā briesmīgākais ir nevis tas, ka tev vairs nepievērš uzmanību 15 gadus jaunākas sievietes, bet tas, ka sāk pievērst uzmanību 15 gadus vecākas sievietes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko