Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Līdz pat 100000 kadriem sekundē ar Phantom Miro eX

Liela ātruma filmēšanas sistēmu ražotājs _Vision Research _piedāvā jaunu ciparu video kameru sēriju Phantom Miro eX. Kamerā izmantotā CMOS matrica ļaus filmēt video ar 500 līdz 1200 kadriem sekundē, ja video izšķirtspēja būs 640 x 480, kameru modeļiem _Miro eX1 un Miro eX2_, vai arī 800 x 600 kameras modelim _Miro eX4.

_Kā apgalvo ražotājs, tad ir iespējams sasniegt arī 100000 kadrus sekundē, bet tad nāksies samazināt attēla izšķirtspēju. Iegūt šādu rezultātu iespējams arī pateicoties tam, ka ekspozīcijas laiks ir tikai 2 mikrosekundes. Kameras maksimālais ISO krāsu attēlam ir 1200, bet melnbaltajam attēlam ISO4800. Kameras korpuss ir izgatavots no polikarbonāta, kas ļāva samazināt tās masu līdz 0,7 kilogramiem (bez objektīva). Visas vadības funkcijas ir pieejamas izmantojot 3,5 collas lielo, skārienjūtīgo LCD ekrānu. Tāpat kamerai ir arī iebūvēta sistēma, kura ļauj tai sākt filmēt, ja tiek konstatēta objekta kustība konkrētā kadra punktā. Kameras atmiņa ir 1, 2 vai 4 gigabaiti, un ir iespējams izmantot arī CF standarta atmiņas kartes. Kameras var iegādāties Vision Research mājas lapā un to cena ir sākot no 9900 ASV dolāriem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 18.10.2024.

45 gadu vecumā briesmīgākais ir nevis tas, ka tev vairs nepievērš uzmanību 15 gadus jaunākas sievietes, bet tas, ka sāk pievērst uzmanību 15 gadus vecākas sievietes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko