Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Moderni kalkulatori

Iespējams, tas šķitīs pārsteigums, bet datoru laikmetā kalkulators nav iznīcis un joprojām ir atrodams katrā birojā vairākos eksemplāros. Kamēr grāmatvežiem der risinājumi ar lieliem taustiņiem ātrai ciparu ievadei, pārējie no mums, iegādājoties kalkulatoru joprojām pievērš uzmanību gan dizainam, gan funkcijām.

Canon tirgū piedāvā jaunu kalkulatoru līniju, kas, iespējams patiks tieši darījumu cilvēkiem un menedžeriem. Kompakts kredītkartes izmēra dizains nodrošinās iespēju to vienmēr paņemt līdzi, savukārt papildus iespējas noderēs, strādājot ar datoru vai vadot prezentāciju.

X MARK I Card – kompakts un viegls.

Jaunais X MARK I Card ir stilīgs kredītkartes izmēra, astoņzīmju kalkulators, kas nodrošina aizņemtiem darījumu cilvēkiem iespēju to paņemt līdzi kaut vai makā un lietot, kad nepieciešams, veicot ātrus aprēķinus. Arī dizains ir pārdomāts, ar elegantu alumīnija korpusa apakšējo daļu. Pieejams ar baltu vai melnu apdari.

X MARK I Pointer – aprēķiniem un prezentācijām.

X MARK I Pointer nodrošina vadītājiem inovatīvu daudzfunkciju ierīci, kas risina matemātiskus vienādojumus, kā arī noder kā lāzerrādītājs, vadot prezentācijas. X MARK I Pointer būs izvēle ceļojošiem pārdošanas speciālistiem un prezentāciju vadītājiem. Skaidrais LCD var atainot līdz astoņām rakstzīmēm, savukārt Memory Store un Recall funkcijas sniedz lietotājam iespēju pēc nepieciešamības saglabāt vai atkārtoti izsaukt informāciju. Ergonomiskais dizains, kas no attāluma atgādina televīzijas pulti, ļauj to ērti turēt rokā, piemēram, vadot prezentāciju.

X MARK I Keypad RF – rēķiniet ekrānā vai rokā turētā kalkulatorā.

Jaunais X MARK I Keypad RF ir gudrs "divi vienā" kalkulators, kas nodrošina arī ciparu klaviatūras funkciju Mac vai PC datoriem, kam nav tā caucamai "numeric pad". Lietotāji var izmantot 10 rakstzīmju ekrānu, lai veiktu ātrus aprēķinus, vai tūlīt pārslēgties uz skaitlisko datu ievadīšanu datorā, izmantojot ierīci kā 10 taustiņu ciparu klaviatūru. Datora USB vietā ir iespraužams speciāls spraudnis, kas nodrošina sasaisti ar kalkulatoru. X MARK I dizains ietver glancētu korpusa virsējo daļu un taustiņu apdari. Tas ir pieejams baltā un melnā krāsā. 

Pārstrādāti materiāli.

Katra modeļa dažas daļas ir daļēji izgatavotas, izmantojot otrreizējās pārstrādes materiālus no citiem Canon procesiem. X MARK I Card darbojas tikai ar saules enerģiju, savukārt X MARK I Pointer un X MARK I Keypad RF ir automātiska izslēgšanas funkcija, kas to izslēdz pēc iestatīta dīkstāves laika, tādējādi samazinot enerģijas patēriņu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko