Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Nepiepildīto sapņu izdzīvošana datorā

Cilvēkiem vienmēr piemitusi vēlme sekot līdzi citu dzīvei TV šovos, filmās, grāmatās un nu jau vairākus gadus arī _The Sims _pasaulē. Šis stāsts turpinās ar jaunu un lielisku virtuālās dzīves projektu, kas pārspēj visas iepriekšējās šīs sērijas daļas._The Sims 3 _jau spēles sākumā liks saprast, ka lietas ir nopietnas.

Paies ilgs laiks, kamēr izveidosiet sevi un savus tuvākos The Sims 3 personības veidotājā. Katrs virtuālās izklaides cienītājs varēs ļoti plaši izpausties visās personas vizuālajās un rakstura izpausmēs. Sākot spēli, pamanīsiet būtisku atšķirību — vides plašums. The Sims 3 piedāvā nelielu, bet visnotaļ dzīvīgu pilsētiņu, kurā brīvi un neierobežoti rit jūsu un kaimiņu dzīve visās tās izpausmēs. Ir iespējams ātri pārvietoties pa pilsētas ielām, piedalīties dažādos masu pasākumos un sekot līdzi ļoti daudzu iedzīvotāju ikdienas dzīvei. Uzlabojumi un papildinājumi ir skāruši spēles varoņu sociālās un mentālās prasmes. Šajā _The Sims _daļā mazāk jāorganizē varoņu dienas kārtība un jāvada to rīcība. Tagad viss notiek daudz dabiskāk un neprasa tik intensīvu iejaukšanos kā iepriekš. Varētu pat apgalvot, ka attiecīgā fiziskā vidē šī spēle pārtop realitātes šovā un varoņus vadīt gandrīz vispār nav nepieciešams. Līdzīgi kā iepriekš _The Sims _pasaule paver iespēju katram izpausties arī globālajā tīmeklī. Kam ar spēlē piedāvāto būs par maz, varēs iegūt jaunus draugus, interjeru u.c. priekšmetus oficiālajā spēles mājaslapā. Tur var veidot dienasgrāmatas, publicēt video un piedāvāt spēles piedzīvojumus. Atzinību izpelnījies spēles vizuālais noformējums, kas ir ļoti kvalitatīvs un tajā pašā laikā ātrdarbīgs. Izstrādātāji optimizējuši spēles grafiskās tehnoloģijas, lai nodrošinātu vienmērīgu, ātru un patīkamu vizuālo noformējumu. Grafiskie efekti un objektu detalizācijas pakāpe ir augsta un priecēs acis. The Sims 3 tiešām ļauj simulēt ikdienas dzīves ritējumu ar tam raksturīgajām niansēm un vērot savstarpējās attiecības. Taču spēles tumšā puse ir neremdināmā laika apetīte, kurā dažs jau paspējis nogremdēt simtiem stundu no reālās dzīves. ***

Vērtējums


Vizuālais noformējums 9

Moderno vizuālo efektu izmantošana, vizuālo elementu iespējas, krāsu un dizaina noformējums

Skaņas pavadījums 8

Muzikālā pavadījuma noskaņa, daudzveidība un ne uzbāzība, skaņas efektu kvalitāte

Ātrdarbība 8,5

Ielādes laiki, kopējā ātrdarbībā atbilstoši iestatījumiem, spēles darbības optimizācijas pakāpe

Spēles process 9

Sižetiskā līnija, notikumu daudzveidība, varoņi, darbības iespējas un spēlētāja rīcības brīvība

Intereses noturība 9

Atkārtotas spēlēšanas iespējas, papildus funkcijas un daudzspēlētāju režīms

Kopējais vērtējums 9

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 18.10.2024.

45 gadu vecumā briesmīgākais ir nevis tas, ka tev vairs nepievērš uzmanību 15 gadus jaunākas sievietes, bet tas, ka sāk pievērst uzmanību 15 gadus vecākas sievietes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko