Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Sony piedāvā jaunu HD izšķirtspējas videokameru

Kompānija Sony piedāvā jaunu HD izšķirtspējas videokameru - Handycam HDR-CX520VE/505VE, kuras aprīkojumā ietilpst jaunākie novatoriskie risinājumi, kas palīdz uzņemt labākus video un fotogrāfijas. Jaunā sērija piedāvā pašu jaunāko augstas izšķirtspējas (HD) attēlu kvalitātē, viedas filmēšanas iespējās un laba dizaina tendencēs. Videokameras CX520VE nelielajā elegantajā korpusā ir 64 GB liela iekšējā atmiņa, kurā vietas pietiks 25 stundu ilgam augstvērtīgam un detalizētam Full HD kvalitātes video un 5.1 kanālu telpiskai skaņai (modeļa CX505VE 32 GB atmiņā var saglabāt 13 stundas). 

Videokamera Handycam CX520VE/505VE ir jaunāko Sony sensoru, objektīvu un apstrādes tehnoloģiju paraugs. Šo trīs komponentu lomas ir nevainojami līdzsvarotas, lai iegūtu visu laiku labāko attēlu jebkādos filmēšanas apstākļos.

Pārākās attēla kvalitātes stūrakmens ir īpaši augstās izšķirtspējas Exmor R CMOS sensors. Šinī Sony izstrādātajā sensorā ir izmantots ļoti efektīvs ClearVid fotošūnu kārtojums ar aizmugures apgaismojuma tehnoloģiju, kas uztver vairāk gaismas nekā parastie sensori. Rezultāts - kristāldzidrs un detalizēts Full HD kvalitātes video un fotoattēli ar 12 megapikseļu efektīvo izšķirtspēju, lielisku kontrastu un dinamiskām krāsām.

Pateicoties divreiz lielākai jutībai, jūs varēsiet baudīt lielisku attēla kvalitāti vājā apgaismojumā, jo, salīdzinot ar parastajiem CMOS modeļiem, būtiski tiek samazināts attēla trokšņu līmenis. Jūs redzēsiet izteiktu atšķirību, filmējot vāji apgaismotās iekštelpās un krēslā.

Sony attēlveidošanas procesora BIONZ jaunākā versija spēj izmantot visu sensora Exmor R potenciālu. Arī tas samazina trokšņu līmeni, nodrošinot lielisku attēlu detalizāciju un reālas krāsas. Sony augstas kvalitātes G objektīvs papildina Exmor R CMOS sensora un procesora BIONZ attēlveidošanas spējas. G objektīvs ar Sony unikālo optiskā dizaina koncepciju ir konstruēts, lai atbilstu augstākajiem standartiem. Uzlabotajā optiskajā konstrukcijā ir asfēriski elementi un ļoti zemas dispersijas (ED) lēcas, kas nodrošina izteiksmīgus un skaidrus attēlus ar augstu kontrastu un samazinātu krāsu izplūdi attēla malās. Šeit, tāpat kā fotokameru sērijas α (alpha) DSLR kamerām, tiek izmantota augstas kvalitātes 6-lapu diafragma, kas ļauj iegūt skaistus cirkulāras defokusēšanas efektus.

Salīdzinot ar standarta optisko SteadyShot tehnoloģiju, līdz pat 10 reizēm tiek vājināts kameras drebēšanas efekts, un aktīvajā režīmā tagad iespējams iegūt skaidrākus un vibrāciju neizkropļotus attēlus, pat staigājot. Turklāt šī ir pasaulē pirmā ciparu videokamera, kas filmēšanas laikā kameras drebēšanu samazina 3 virzienos. Camera roll is now corrected as well as up/down and left/right tremor, contributing to an overall improvement  in picture Tagad tiek izlīdzināta arī kameras rotācija, kā arī kustības augšup/lejup un pa labi/pa kreisi, kas uzlabo kopējo attēla stabilitāti.

Tehnoloģija Face Touch uzlabo sejas noteikšanu, nodrošinot prioritāti jūsu izvēlētajam objektam. 

Ceļojuma laikā kamerā CX520VE/505VE iebūvētais vietnoteices (GPS) uztvērējs ar satelīta pārraidītā signāla precizitāti reģistrēs jūsu atrašanās vietu. Skaidrais un spilgtais 3 collu Clear Photo LCD plus ekrāns parādīs kartē jūsu atrašanās vietu. Atgriežoties mājās, ar programmatūru Picture Motion Browser var ērti aplūkot visus ģeogrāfiski marķētos klipus un fotoattēlus, tādējādi atsaucot atmiņā ceļojuma norisi.

Draudzīgajā un jaunajā ekrāna saskarnē tagad iekļauta darbības atvieglojoša Mana izvēlne (My Menu). Ātrākai un vienkāršākai lietošanai ekrāna pamatskatā var noteikt sešas biežāk lietotās funkcijas. Sekundārās ierakstīšanas un tālummaiņas pogas tagad ir redzamas kā ekrāna ikonas.

Pēc filmēšanas/fotografēšanas funkcija Highlight Playback automātiski izveido noslīpētas minifilmiņas, sajaucot atlasītos klipus un fotoattēlus ar profesionāliem efektiem un izvēlēto fona mūziku. Ciparu videokamerā var saglabāt līdz pat 8 scenārijiem, tādēļ jūs vienmēr un jebkurā laikā varat baudīt savas iecienītākās filmiņas.

Komplektā iekļautā programmatūra Picture Motion Browser datorā ļauj ļoti vienkārši pārlūkot un rīkoties ar klipiem, ar dažiem peles klikšķiem augšupielādēt tos tīmekļvietnē YouTube un citās koplietošanas vietnēs. Kamerām CX520VE/505VE ir Apple sertifikāts, kas apliecina saderību ar Mac datoriem paredzēto lietotni iMovie.

HDR-CX520VE/505VE ir Sony pirmā augstas izšķirtspējas (HD) zibatmiņas ciparu videokamera, kas atbalsta ātru disku ierakstīšanu ar papildus nopērkamu disku rakstītāju VRD­P1 DVDirect Express. Šo nelielo disku rakstītāju var vadīt tieši no saderīgiem kameru Handycam modeļiem, pievienojot to kamerai ar USB kabeli. Nospiediet tikai pogu, un uzņemtās filmas materiāls tiks ierakstīts DVD diskā, lai to varētu droši uzglabāt un parādīt draugiem. Turklāt iespējams ierakstīt gan augstas izšķirtspējas AVCHD, gan standarta izšķirtspējas DVD disku.

Bez VRD-P1 ir arī jauns un universāls, neatkarīgi darbināms disku rakstītājs VRD-MC6 DVDirect, kas darbojas praktiski ar ikvienu videokameru (analogo vai ciparu), kameru vai kasešu videomagnetofonu. Pārskatiet uzņemto materiālu LCD ekrānā, un pēc tam nospiediet pogu un ierakstiet videoklipus, fotoattēlus vai vecās videokasetes DVD diskā. Turklāt jums nav vajadzīgs dators.

Kameras Handycam HDR-CX520VE/505VE Full HD Memory Stick Handycam Latvijā būs nopērkamas no 2009. gada septembra. Paredzams, ka HDR-CX520VE cena būs Ls 950, bet HDR-CX505VE - Ls 800.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spāņu oruho

Arī spāņiem ir savs vīnogu spiedpalieku brendijs – aguardiente de orujo jeb, vienkārši sakot, oruho.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko