Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

"Euromoney": "DnB NORD Banka" ir 2008.gada labākā banka Latvijā

Starptautiskais reprezentablais finanšu izdevums „Euromoney“ ir pasludinājis DnB NORD Banku par labāko banku Latvijā 2008. gadā.

DnB NORD Banka ir ieguvusi šo prestižo nomināciju, pateicoties bankas aktīvu, depozītu un kredītportfeļa stabilajai un Latvijas ekonomiskajai situācijai atbilstošajai izaugsmei 2007. gadā, teikts „Euromoney“ paziņojumā. „Euromoney“ eksperti, komentējot titula „Labākās bankas Latvijā 2008. gadā“ piešķiršanu DnB NORD Bankai, īpaši uzsver arī būtiskās bankas investīcijas IT un produktu attīstībā, kas nodrošinās DnB NORD Bankai vēl plašākas perspektīvas.

DnB NORD Bankas prezidents Andris Ozoliņš stāsta: „Biznesa žurnāla „Euromoney“ prestižā balva tiek piešķirta, balstoties uz kvalitatīvu un kvantitatīvu katras valsts banku sektora analīzi, ņemot vērā tādus faktorus kā bankas tirgus daļa un tās pozīcijas tirgū, ieviestie jauninājumi, darbinieku profesionalitāte, uzņēmuma bilance, kapitāla un rezervju izmaiņas, jaunu produktu ieviešana un vērtspapīru emisijas, kā arī divpadsmit mēnešu laikā veiktie darījumi.

Esam patiesi lepni, ka šis starptautiskais biznesa izdevums ir augstu novērtējis DnB NORD Bankas veiksmīgo attīstības stratēģiju un bankas darbinieku profesionālo un aizrautīgo darbu!

Arī turpmāk DnB NORD Banka turpinās ilgtspējīgo attīstību, pievēršot īpašu uzmanību mazajiem un vidējiem uzņēmumiem nepieciešamo finanšu produktu un pakalpojumu tālākai pilnveidošanai, kā arī investīciju produktu izstrādei gan privātpersonām, gan uzņēmumiem. Lai sniegtu bankas klientiem arvien augstāku servisa līmeni, šogad tiek veiktas arī būtiskas investīcijas IT sistēmu modernizācijā, tādējādi esmu pārliecināts, ka DnB NORD Banka pārliecinoši tuvojas stratēģiskajam mērķim un kļūst par vienu no vadošajām bankām Latvijā.“

Starptautiskais biznesa žurnāls „Euromoney” tiek izdots kopš 1969. gada un šajā laikā ieguvis prestiža finanšu analītiskā izdevuma statusu, plašai, starptautiskai lasītāju auditorijai piedāvājot analītiskus rakstus, padziļinātus pētījumus un aptaujas par finanšu sfēras aktualitātēm pasaulē.


Papildus informācija:
Teika Lapsa
Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja
DnB NORD Banka
Tel. 7 015277
E-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses