Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Franšīze - vērtīgs ieguldījums uzņēmuma izaugsmē

Pirmajam PROFS franšīzes veikalam gads Š.g. 4. novembrī aprit gads kopš durvis vaļā vēra pirmais SIA „PROFS Latvija” franšīzes veikals Aizkrauklē. Lielākais Latvijas elektroinstalācijas materiālu tirgotājs gada laikā reģionos ir atvēris četrus franšīzes veikals un vienu lielveikalu PROFS, ieguldot vairāk kā 5 milj.

eiro. Ģirts Vilciņš, SIA „PROFS Latvija” valdes priekšsēdētājs: „Pēc rūpīgas tirgus analīzes pirms gada SIA „PROFS Latvija” pieņēma lēmumu par franšīzes veikalu attīstīšanu. Gada laikā uzņēmums ir atvēris jau četrus franšīzes veikalus un, kā liecina finanšu dati, šis lēmums ir sevi attaisnojis.

Franšīze ir izdevīga gan mums, franšīzes devējiem, gan franšīzes ņēmējiem. Mums tas dod iespēju palielināt tirgus daļu bez lielām investīcijām jaunu tirdzniecības vietu izveidē. Vietējiem uzņēmējiem ar atpazīstamu zīmolu ir vieglāk ieiet tirgū, izmantojot uzticības „bonusu”, ko nodrošina uzņēmuma reputācija.”
SIA „PROFS Latvija” ir atvēris četrus franšīzes veikalus Aizkrauklē, Talsos, Ventspilī un Kuldīgā, kā arī pirmo lielveikalu PROFS ārpus Rīgas, Daugavpilī. Pirmo franšīzes veikalu uzņēmums atvēra 2006. gada 4. novembrī Aizkrauklē, noslēdzot līgumu ar SIA „Jards”. Veikals ir specializējies elektromateriālu tirdzniecībā.
Ainārs Voroslavs, SIA „Jards” direktors: „Aizvadītais gads franšīzes zīmē ar SIA „PROFS Latvija” ir bijis ļoti produktīvs. Mūsu sadarbības partneri atzinīgi novērtējuši franšīzes priekšrocības – vienādi nosacījumi preču un konsultāciju pieejamībai Rīgā un Aizkrauklē. Esam zaudējuši savu atpazīstamību reģionā, bet to kompensē atbalsts mārketingā, izdevīgas iepirkuma cenas, labāki apmaksas nosacījumi, kas palīdz noturēties tirgū.

Mēs tuvākajā nākotnē plānojam paplašināt piedāvājumu klāstu, piedāvājot ne tikai elektroinstalācijas materiālus, bet arī santehnikas izstrādājumus. Esmu pārliecināts, kā arī turpmākie sadarbības gadi ar SIA „PROFS Latvija” būs auglīgi.„

Par „PROFS Latvija”
SIA „PROFS Latvija” ir šobrīd lielākais māju instalāciju sistēmu produkcijas un apgaismes ķermeņu tirgotājs Latvijā. Tā galvenās darbības jomas ir inženierkomunikāciju izbūvei nepieciešamo materiālu tirdzniecība, piegāde būvniecības projektiem, kā arī iekšējā un ārējā apgaismojuma projektēšana. Pērn „PROFS Latvija” apgrozījums pieauga par 56%, sasniedzot 29,7 miljonus latus.

Šī gada jūlijā SIA „PROFS Latvija” parakstīja līgumu ar vienu no Skandināvijas valstu vadošajiem instalācijas materiālu tirgotājiem „Ahlsell” par kapitāla daļu pārdošanu. Līdz ar jaunā stratēģiskā investora piesaistīšanu „PROFS Latvija” vēl vairāk nostiprinās pozīcijas atsevišķos instalācijas materiālu tirgus segmentos, kā arī varēs daudz ātrāk realizēt izvirzītos stratēģiskos mērķus – lielveikalu un franšīzes tīkla ar nosaukumu PROFS attīstīšanu Latvijā un Baltijā. Pašlaik uzņēmuma veikalu tīklā ietilpst divi lielveikali Rīgā un Daugavpilī, kā arī četri franšīzes veikali Aizkrauklē, Kuldīgā, Ventspilī un Talsos.

Tirdzniecības centros PROFS klientiem tiek piedāvāts visplašākais inženierkomunikāciju sortiments: elektromateriālu, tehnikas un instrumentu, apgaismes ķermeņu, būvstiprinājumu, santehnikas, siltumapgādes un aukstumapgādes, kā arī ventilāciju sistēmu produkcija.

Informāciju sniedza:
Ģirts Vilciņš
SIA „PROFS Latvija”
Valdes priekšsēdētājs

Informāciju sagatavoja:
sabiedrisko attiecību konsultante
Inese Bērziņa
T: 7358924, 26365508

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses