Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

"If Latvia" peļņa deviņos mēnešos - Ls 2,833 miljoni

Apdrošināšanas sabiedrība If Latvia bruto apdrošināšanas prēmijās parakstījusi 20 014 322 latu, kas ir par 16,5% vairāk nekā pērn, savukārt apdrošināšanas atlīdzībās izmaksāti 8,8 miljoni latu, kas ir par 34,4% vairāk kneā pērn. Deviņos mēnešos If Latvia guvusi 2,833 miljonu latu peļņu, otrdien paziņoja kompānija.

Komentējot finanšu rādītājus, If Latvia valdes priekšsēdētājs Andris Morozovs pauž viedokli, ka apdrošināšanas nozarē nevar runāt par krīzi, ir vērojams tikai zemāks pieauguma temps, kas atspoguļojot kopējo ekonomikas recesiju. Uzņēmuma finansiālo situāciju viņš vērtē kā stabilu.

Visbūtiskāk šā gada deviņos mēnešos pieaudzis If Latvia OCTA apdrošināšanas apjoms - tas ir dubultojies. Par 41% pieaudzis kravu apdrošināšanas, bet par 32% - veselības apdrošināšanā parakstīto prēmiju apjoms.

Visvairāk - 3,5 miljonus latu - If Latvia šogad izmaksājusi KASKO atlīdzībās, kas ir par 19% vairāk nekā attiecīgā periodā pērn. Gandrīz divus miljonus latu If Latvia izmaksājusi arī veselības apdrošināšanas atlīdzībās, kas ir par 54% vairāk nekā pērn.

Savukārt visstraujāk, salīdzinot ar analogo laika periodu pērn, pieaudzis If Latvia izmaksāto Kravas atlīdzību apjoms - tas četrkāršojies, sasniedzot 1,2 miljonus latu, jo izmaksātas vairākas lielas atlīdzības, tai skaitā, pēc uzņēmuma norādītā, Latvijas kravu apdrošināšanas vēsturē lielākā atlīdzība par datorkomponenšu kravas zaudējumu. Dubultojies arī If Latvia izmaksāto OCTA atlīdzību apjoms, deviņos mēnešos sasniedzot 1,2 miljonus latu.

If Latvia strādā 150 darbinieki, uzņēmums sniedz pakalpojumus sešos klientu apkalpošanas centros Rīgā, Valmierā, Liepājā un Jelgavā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses