Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Internetbankai telehansa.net - viens kodu kalkulators visām Baltijas valstīm

Šodien Swedbank grupa, kurā ietilpst arī Hansabanka, sāk piedāvāt korporatīvajiem klientiem Baltijas valstīs vairākas jaunas iespējas kontu pārvaldībai elektroniskajos kanālos. Swedbank Grupas internetbanka telehansa.net ļauj klientiem izmantot vienu kopēju identifikācijas līdzekli – kodu kalkulatoru visās Baltijas valstīs un nodrošina ērtu piekļuvi uzņēmumu kontiem.

Uzņēmumiem, kuriem ir konti ārpus Baltijas valstīm, telehansa.net programmā ir dota iespēja pārvaldīt šos kontus, izmantojot SWIFT (Pasaules Starpbanku finanšu telekomunikāciju sabiedrības) pakalpojumus. SWIFT pakalpojumi telehansa.net dod iespēju iesūtīt uzdevumu par naudas pārveduma veikšanu no citas bankas uz Hansabanku un arī saņemt informāciju par konta atlikumu citā bankā

Hansabankas Uzņēmumu apkalpošanas daļas vadītāja Ieva Fatjanova komentē, ka šie produktu jauninājumi izstrādāti, atsaucoties uz arvien pieaugošo vajadzību pēc vienkāršiem risinājumiem darbam un komunikācijai ar banku Baltijas valstīs un visā pasaulē.  Uzņēmumiem grupas līmenī kļūst ērtāk rīkoties ar banku kontiem vienuviet, sev pierastā vidē. Šajā ziņā valstu robežas ir izzudušas. Jaunie pakalpojumi vienkāršo informācijas apmaiņu un maksājumu uzdevumu nosūtīšanu, novērš klientiem lieku laika patēriņu un izmaksas, atbalsta vienotu darbību un tās izvēršanu jaunos tirgos.

“Mūsu mērķis ir pastāvīgi izstrādāt un pilnveidot mūsu risinājumus, lai bankas pakalpojumu izmantošana būtu maksimāli vienkārša un ērta. Šoreiz mēs izveidojām risinājumu, kuru īpaši novērtēs tie mūsu klienti, kuri strādā vairākās valstīs vai plāno attīstīt savu biznesu Igaunijā un Lietuvā. Piemēram, tagad, lai pārraudzītu kontus trijās valstīs Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, klientam nevajadzēs atcerēties trīs paroles un lietot trīs kodu kalkulatorus, strādājot internetbankā. Uzsākot darbu ar kontu Latvijā, klients vienkārši - ar pāris klikšķiem - var pāriet, piemēram uz Igaunijas internetbanku,” komentē Ieva Fatjanova. “ Jaunā iespēja – saņemt citas bankas SWIFT konta izrakstu un veikt pārvedumus no citas bankas kontiem, izmantojot mūsu internetbanku telehansa.net, piedāvā vēl lielāku komfortu un ātrumu nekā agrāk, kad šie pakalpojumi bija pieejami tikai filiālēs vai pa faksu. Klientam tas nozīmē iespēju saņemt informāciju un veikt pārskaitījumus no saviem un saistīto uzņēmumu kontiem citur pasaulē vienuviet - savā  internetbankā telehansa.net.  ”

Līgumus par šo pakalpojumu iespējams noslēgt visās Swedbank filiālēs Baltijas valstīs.

Papildu informācijai:
Kristīne Jakubovska
AS „Hansabanka”
Preses sekretāre
Tel.: 67444560, 29128208
[email protected]

Hansabanka ir daļa no Swedbank grupas, kas ir viena no lielākajām finanšu institūcijām Ziemeļvalstīs un Baltijā. Swedbank grupas klientu skaits  ir 9 miljoni privātpersonu un 600 tūkstoši uzņēmumu. Swedbank ir pārstāvēta ne tikai Ziemeļvalstīs un Baltijā, bet arī Krievijā, Ukrainā, Luksemburgā, Spānijā, ASV, Ķīnā un Japānā. 2007.gada decembrī grupas aktīvi bija aptuveni 100 miljardi latu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses