Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Izdos pirmo industriālās tehnikas gadagrāmatu

Latvijā vadošais industriālā līzinga devējs UniCredit Leasing izdos līdz šim vēl nebijušu industriālā līzinga gadagrāmatu, kurā būs apkopota plaša informācija par Latvijas tirgū pieejamo industriālo tehniku un iekārtām. UniCredit Leasing gadagrāmata būs pirmais šāda veida informatīvais industriālās tehnikas izdevums Latvijā.

UniCredit Leasing valdes priekšsēdētājs Jānis Buks ir pārliecināts, ka gadagrāmata noderēs ikviena uzņēmēja ikdienas darbā. „Industriālais līzings uzņēmēju vidū kļūst aizvien populārāks. Šā gada martā Latvijas līzinga kompāniju izsniegtās industriālās tehnikas un iekārtu līzinga portfelis pieaudzis par aptuveni 43%, - 266,2 milj.latu. Tas nozīmē, ka uzņēmēji sāk ilgtermiņā domāt par biznesa attīstību. Industriālā līzinga gadagrāmatas izdošanas galvenais mērķis ir radīt viņiem informatīvo materiālu, kas ne vien parādītu Latvijas tirgū pieejamo industriālo tehniku un iekārtu veidus, bet apkopotu informāciju un datus no vadošajiem profesionāļiem.”

Gadagrāmatas tapšanā iesaistījušās arī asociācijas- Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības uzņēmēju asociācija un Latvijas Būvnieku asociācija.

Gadagrāmata būs apkopota informācija par tādiem industriālās tehnikas veidiem kā būvniecības un ceļu būves tehnika, karjeru izstrādes mašīnas, automašīnas kravu pārvadāšanai, komunālās saimniecības iekārtas un tehnika, noliktavu tehnika, kā arī cita speciālās nozīmes tehnika un aprīkojums.

Gadagrāmata tiks izdota 12 000 eksemplāru. Industriālās tehnikas gadagrāmatas prezentācija notiks maija vidū.

Par UniCredit Leasing:
UniCredit Leasing ir UniCredit Bank AS un UniCredit Global Leasing grupas meitas uzņēmums. Šobrīd UniCredit Group ir vadošā Eiropas līzinga grupa, kas darbojas 23 valstīs, tai ir 9000 filiāļu, kurās apkalpo vairāk kā 42 miljoni klientu. UniCredit Leasing specializācija ir auto transporta, iekārtu un industriālās tehnikas finansēšana.

Papildus informācija:
Ilona Liepiņa
SIA „UniCredit Leasing”
Tālr. 67 442 983
www.unicreditleasing.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses