Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

No šodienas OCTA var iegādāties internetā

No šodienas pirmo reizi Interneta vidē var iegādāties Obligātās transporta civiltiesiskās apdrošināšanas polises (OCTA). To nodrošina „If Latvia” sistēma If Online, kura piedāvā apdrošināšanas polišu iegādi 24 stundas diennaktī jebkurā nedēļas dienā. Polises nopērkamas „If Latvia” mājas lapā www.if.lv.

Jau vairāk kā pusgadu If Online Internetā piedāvā iegādāties ceļojuma apdrošināšanu, īpašuma apdrošināšanu, tai skaitā iedzīves un civiltiesisko apdrošināšanu. Nu produktu saimei pievienojusies arī jau pieminētā OCTA. Kā liecina If Latvia veiktie pētījumi, OCTA ir apdrošināšanas pakalpojums, kuru iedzīvotāji vislabprātāk iegādātos Internetā. Apdrošināšanas iegāde notiek, mājas lapā www.if.lv elektroniski aizpildot polises pieteikumu. E - apdrošināšanas pakalpojumi ir viens no straujāk augošajiem uzņēmuma darbības virzieniem, ko izmanto līdz pat 70% jaunu klientu.

„Iespēja iegādāties OCTA Internetā ir revolucionārs un iedzīvotāju sen gaidīts pakalpojums. Tam ir divas pozitīvas ietekmes – viena, kas uzlabos cilvēku ikdienas dzīvi jau šobrīd, otra – nākotnē. Sākot no šodienas iedzīvotāji varēs iegādāties apdrošināšanas polises, neizejot no biroja vai mājas, tādējādi ekonomējot laiku un arī naudu. No rītdienas viņi sāks saņemt arvien vairāk kvalitatīvus e-pakalpojumus, jo If Latvia ir veicis soli, kas liks sarosīties arī citiem uzņēmējiem, aicinot investēt finanses un idejas profesionālu un lietotājam ērtu produktu un pakalpojumu attīstībā e-vidē”, saka Andris Morozovs, “If Latvia” AAS Valdes priekšsēdētājs.

If ir lielākais riska apdrošinātājs Ziemeļeiropas valstīs, kas kopumā apkalpo aptuveni 3,8 miljonus klientu. Latvijā If darbojas kopš 1998. gada un piedāvā pilnu riska apdrošināšanas pakalpojumu klāstu gan privātpersonām, gan uzņēmumiem.
AAS ”If Latvia 2006. gadu noslēdza ar peļņu LVL 348 384 un sasniedza ievērojamu apgrozījuma pieaugumu 31,4% apmērā salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu. AAS „If Latvia” strādā 140 darbinieki, kas sniedz savus pakalpojumus 7 klientu apkalpošanas centros Rīgā, Valmierā, Liepājā un Jelgavā.  

Tuvākai informācijai:
Ilze Lapaine,
If Latvia mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja
Tālr. 29298154
e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses