Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Nordea kļūst par basketbola kluba “TTT Rīga” ģenerālsponsoru

12. decembrī Nordea banka paraksta ilgtermiņa sadarbības līgumu ar sieviešu basketbola klubu “TTT Rīga”. Sadarbības līgums tiek slēgts uz 3 gadiem, pirmajā sezonā piešķirot 200 000 latus.

Nordea par vienu no savas sponsorēšanas prioritātēm ir izvirzījusi sportu. Nordea atbalsta pasaules lielākos un populārākos sporta veidus, kas ir pārstāvēti Latvijā – futbolu un basketbolu. Nordea jau vairāku gadu garumā atbalsta Latvijas Futbola federāciju un Latvijas jaunatnes futbola līgu. Šoruden tika paziņots par atbalstu basketbola klubam „Barons/LMT”. Kopš 2006. gada banka ir arī starptautiskā Nordea Rīgas maratona ģenerālsponsors.

Nordea Latvija bankas vadītājs Valdis Siksnis: „Nordea turpina atbalstīt Latvijas sporta spožākās zvaigznes. Tagad šim sarakstam ir pievienojies arī basketbola klubs „TTT Rīga”. Basketbola klubs “TTT Rīga” šajā sezonā ir izvirzījis sev ambiciozus mērķus – uzvarēt ne tikai Latvijas un Baltijas čempionātos, bet arī iekļūt Eiropas 16 labāko komandu skaitā. Nordea bankai ir liels pagodinājums palīdzēt sasniegt šos mērķus, īpaši laikā, kad klubs pārkāpj apaļajam piecdesmit gadu pastāvēšanas slieksnim”.  

„TTT Rīga” prezidents Jānis Birks: „Šī ir liela diena klubam „TTT Rīga”, jo ilgtermiņa saistības, ko uzņēmusies Nordea banka, sieviešu basketbolam nozīmē stabilitāti un izaugsmi. Tas nozīmē arī nemitīgu darbu un tiekšanos uz sasniegumiem, lai nostiprinātu „TTT Rīga” vārdu Eiropā. Tomēr manas lielākās cerības saistās ar jaunu talantu piesaisti klubam.”

„TTT Rīga” ģenerālmenedžeris, Edgars Buļs: „Protams, esam gandarīti par „Nordea” vēlmi atbalstīt „TTT Rīga” un sieviešu basketbolu kopumā – progresīvākajam sporta segmentam Latvijā. Spilgts apliecinājums tam ir Latvijas izlases un mūsu kluba pēdējie panākumi Eiropas basketbola laukumos. Tuvojoties „TTT Rīga” kluba 50 gadu jubilejas gadam, izvirzīsim arvien jaunus mērķus, kuru sasniegšanā drauga plecs būs nenovērtējams.”

Informējam, ka „TTT Rīga” trešdien, 12. decembrī, pulksten 19:30 FIBA Eirolīgas A grupas sestās kārtas spēlē Olimpiskajā sporta centrā sacentīsies ar turnīra līderēm – Gundara Vētras trenēto Maskavas „CSKA” vienību. Ieeja bez maksas.
Žurnālistu ievērībai!!!  
Šovakar, pulksten 19:30 FIBA Eirolīgas A grupas sestās kārtas spēlē Olimpiskajā sporta centrā “TTT Rīga” spēles laikā ar Maskavas kluba „CSKA” vienību, Nordea viceprezidente Jana Strogonova pasniegs čeku 200 000 latu apjomā basketbola kluba “TTT Rīga” prezidentam, Rīgas Domes mēram Jānim Birkam.
Papildu informācija:

Dagnija Stuķēna, Sabiedrisko attiecību vadītāja-preses sekretāre, Nordea Latvija, tālr.: 67 096 265, mob.: 29 470 708, [email protected], www.nordea.com.
Māris Noviks, Preses sekretārs, TTT Rīga, tālr.: 27836 911, www.tttriga.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses