Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

“Parex bankas” klientu apkalpošanas centru Minhenē vadīs Roberts Putnis

“Parex bankas” jauno klientu apkalpošanas centru Minhenē vadīs bijušais sabiedrības par atklātību “Delna” padomes priekšsēdētājs Roberts Putnis, Dienu informēja bankas korporatīvo komunikāciju speciālists Viktors Zaķis.Viņš skaidroja, ka uz šo vietu tika rīkots konkurss, kurā pieteicies ievērojams skaits cilvēku, to vidū arī R.

Putnis. Izvērtējot pretendentus, tieši bijušais “Delnas” vadītājs pēc visiem parametriem atzīts par atbilstošāko.“Parex bankas” pārstāvis norādīja arī uz R.Putņa labajām vācu valodas prasmēm, kā arī zināšanām par Vāciju. Lai uzlabotu zināšanas par banku lietām, viņš ticis apmācīts kursos, kā arī stažējies filiālē Berlīnē.

R.Putnis “Delnas” padomes priekšsēdētāja amatu atstāja šā gada pavasarī, nolemjot savu profesionālo darbību turpināt privātajā sektorā.

Jaunais klientu apkalpošanas cents tiek atklāts ceturtdien. Šis ir jau trešais “Parex bankas” klientu apkalpošanas centrs Vācijā, kā arī piektais kādā no vecās Rietumeiropas valstīm — bankai ir filiāle Berlīnē, klientu apkalpošanas centrs Hamburgā, filiāle Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā un klientu apkalpošanas centrs Malmē.

Vācijā trīs gadu laikā banka ieguvusi vairāk nekā 7000 klientus, kuri tagad tiek apkalpoti trīs pilna servisa klientu apkalpošanas centros nozīmīgākajos biznesa centros Vācijā — Berlīnē, Hamburgā un Minhenē, liecina bankas sniegtā informācija.

Nozīmīgu devumu “Parex bankas” izaugsmei Vācijā devis fakts, ka šī gada sākumā Vācijas Banku asociācija oficiāli uzņēma bankas Vācijas filiāli par Vācijas Noguldījumu garantijas fonda biedru un piešķīra tai noguldījumu garantijas statusu vienam klientam 1,5 miljonu eiro apjomā, norāda banka.

Līdzās tradicionālajiem banku produktiem — termiņdepozītiem, maksājumu kartēm, kredītiem un līzinga pakalpojumiem — “Parex banka” Vācijas klientiem piedāvās virkni fondu, kurus pārvalda kompānija “Parex Asset Management”.

Rietumeiropas tirgus izpēti “Parex” uzsāka deviņdesmito gadu beigās, 1998.gadā atverot pārstāvniecību Frankfurtē. Nepilnu desmit gadu laikā sindicētajos kredītos, kuri piešķirti “Parex bankai”, aktīvi piedalījušās 20 Vācijas bankas, kopumā investējot vairāk nekā 600 miljonus eiro.

“Parex bankas” mērķis Vācijā ir kļūt par universālu banku, piedāvājot klientiem pilnu finanšu pakalpojumu spektru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses