Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

PR: "Danske Banka" uzņēmumiem piedāvā iespēju ietaupīt

Danske Banka ievērojami uzlabojusi savus pakalpojumus korporatīvajiem klientiem, ieviešot īpašu daudzpakāpju piedāvājumu. Tas sniedz mūsu klientiem pieeju izciliem bankas pakalpojumiem, ar ievērojami zemākām komisijām par pārskaitījumiem un lielāku ienesīgumu par kontos esošajiem līdzekļiem. Banka ieviesusi arī jaunus produktu komplektus uzņēmumiem - Efektīvais un Efektīvais Plus, kas izstrādāti, īpaši domājot par mazo un vidējo uzņēmumu vajadzībām.

Mēs ticam, ka galvenais uzņēmuma attīstības virzītājspēks ir lojāli un motivēti darbinieki, tāpēc kādam no jaunajiem klientiem dāvāsim iespēju saņemt balvā darbinieku motivēšanas pasākumu. Saņēmējs tiks noteikts izlozes kārtībā, izlozē piedalīsies visi bankas jaunie korporatīvie klienti, kas par tādiem kļuvuši laikā no 2009.gada 15.jūnija līdz 31.augustam. Vēl atlikušas nepilnas 2 nedēļas līdz laimīgā uzvarētāja noteikšanai. Loterijas atļaujas numurs Nr. 2356, loterijas noteikumi www.danskebanka.lv.

Danske Bankas korporatīvo klientu apkalpošanas pārvaldes direktors, Ģirts Osis ir pārliecināts, ka jaunais bankas piedāvājums sniedz ievērojamas priekšrocības ne vien esošajiem, bet arī jaunajiem klientiem: „Triju mēnešu laikā, kopš jaunajiem uzlabojumiem, mūsu klientu ietaupījums bijis ievērojams. Dažiem uzņēmumiem ikmēneša komisiju izdevumi par pārskaitījumiem ir samazinājušies pat  vairāk nekā 3 reizes, saglabājoties pārskaitījumu intensitātei. Turklāt, Danske E-bankas maksājumu importa funkcionalitāte ievērojami atvieglo grāmatvežu darbu un samazina cilvēcisku kļūmju rašanos. Naudas un laika ietaupījums gan nav vienīgie argumenti par labu mums. Banka turpina strādāt pie progresīvo Danske Bank Grupas naudas plūsmas vadības risinājumu ieviešanas Latvijā, ko plānots piedāvāt klientiem jau šā gada 4.ceturksnī”.

Par Danske Banku

Danske Banka ir Dānijā reģistrētās Danske Bank filiāle Latvijā. Danske Bank Group ir lielākā banka Dānijā un viena no vadošajām finanšu institūcijām Eiropā. Danske Bank Group ir plaši pārstāvēta 14 valstīs un tai ir 5 miljoni klientu, par kuru ērtībām ikdienā rūpējas gandrīz 23 000 bankas darbinieku.

Danske Bankas mērķis ir kļūt par savu klientu labāko lokālo partneri finanšu jautājumos. Bankas darbību raksturo kvalitatīvs serviss un individuāla pieeja katra klienta vēlmēm un vajadzībām.

Papildu informācija:
Ieva Zauere
Komunikāciju nodaļas vadītāja
Danske Bank A/S filiāle Latvijā          
Tel: +371 29 485 726
E-pasts: [email protected]
www.danskebanka.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses