Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

PR: "Parex banka" atver vēl divus klientu apkalpošanas centrus Igaunijā

Parex banka turpina paplašināt savu darbību Igaunijā un atver divus jaunus klientu apkalpošanas centrus – Tallinā un Tartu.

Šā gada 13.augustā tika atvērts jauns klientu apkalpošanas centrs Igaunijas galvaspilsētā Tallinā Lasnamäe rajonā – Mustakivi tirdzniecības centrā. Šis ir jau otrais jaunatvērtais klientu apkalpošanas centrs Igaunijā pēdējā mēneša laikā – 23.jūlijā Parex bankas Igaunijas filiāle atvēra klientu apkalpošanas centru Igaunijas dienvidu pilsētā Tartu.

Parex bankas Igaunijas filiāles vadītājas Eižens Slava uzsver, ka šo klientu apkalpošanas centru atvēršana skaidri norāda uz Parex bankas nopietnajiem biznesa mērķiem Igaunijā. „Lai varētu sniegt mūsu klientiem vislabāko apkalpošanu, mēs aktīvi paplašinām mūsu Igaunijas bankas pakalpojumu tīklu privātpersonām un papildinām mūsu piedāvāto produktu grozu ar jauniem produktiem, kā arī domājam par jaunu klientu apkalpošanas centru atvēršanu” skaidroja Eižens Slava. „Igaunija ir mūsu mājas tirgus, jo, salīdzinot ar konkurentiem, mēs esam patiesa Baltijas banka un labi izprotam Igaunijas klientu vajadzības un vēlmes. Tajā pašā laikā, pateicoties plašajam filiāļu un klientu apkalpošanas centru tīklam Rietumeiropā un NVS valstīs, mēs piedāvājam saviem klientiem pievienoto vērtību - unikālu ekspertīzi šajos tirgos.”

„Atverot šos divus klientu apkalpošanas centrus, Parex banka turpina realizēt vienu no saviem stratēģiskajiem mērķiem – kļūt par vienu no lielākajiem un svarīgākajiem finanšu pakalpojumu sniedzējiem ne tikai Latvijā, bet arī kaimiņvalstīs. Igaunijā ir paredzēts jau tuvākajā laikā atvērt vēl vienu klientu apkalpošanas centru Tallinā un arī turpināt ekspansiju citās lielākajās šīs valsts pilsētās. Runājot par attīstību citās zemēs, ir jāatzīmē, ka jau pavisam drīz, septembra sākumā, tiks atklāts klientu apkalpošanas centrs Zviedrijas otrajā lielākajā pilsētā Gēteborgā,” pauž Parex bankas viceprezidents Pēteris Pildegovičs.

Parex bankas produktu piedāvājums Igaunijas iedzīvotājiem, atšķirībā no tās konkurentiem, ir unikāls un ar lielāku pievienoto vērtību. Piemēram, Parex bankas krājkonta 5.5% likme ir augstākā no procentu likmēm, ko piedāvā Igaunijas komercbankas šāda veida depozītiem. Šī procentu likme ir pat augstāka nekā tā, ko piedāvā vadošās komercbankas gada depozītiem, turklāt klientiem ir brīva pieeja saviem līdzekļiem visu līgumperiodu bez riska zaudēt uzkrātos procentus.

Parex banka klientiem Igaunijā piedāvā vietējos un starptautiskos maksājumus, valūtas maiņu, termiņdepozītus, internetbanku, kā arī dažāda veida kreditēšanas un līzinga produktus privātpersonām un juridiskām personām. Jaunie klientu apkalpošanas centri atrodas: Tartu, Soola 1A un Tallinā, Mahtra 1 tirdzniecības centrā Mustakivi.

Par Parex banku:
Parex banka ir viena no stabili augošām Latvijas komercbankām ar aktīviem vairāk kā 4,34 miljardi EUR. Parex banka saviem klientiem piedāvā integrētus pakalpojumus tādās jomās, kā kreditēšana, maksājumu kartes, līzings, aktīvu pārvaldīšana un vērtspapīru tirdzniecība. Patlaban bankā un tās filiālēs visā Latvijā strādā vairāk kā 2600 cilvēki. Bez tam Parex bankai ir pārstāvniecības, filiāles un meitas uzņēmumi 14 pasaules valstīs, tajā skaitā filiāle Berlīnē ar klientu apkalpošanas centriem Hamburgā un Minhenē, filiāle Stokholmā ar klientu apkalpošanas centru Malmē, filiāle Tallinā ar klientu apkalpošanas centru Narvā, meitas banka AP Anlage und Privatbank AG Šveicē un Parex Bankas Lietuvā. Parex banka ir vienīgais American Express sadarbības partneris Latvijā un Lietuvā, kam ir tiesības emitēt American Express kredītkartes. Parex bankai ir piešķirti šādi starptautiskie reitingi: Moody's Investors Service – Baa3 (investment grade), Fitch Ratings – BB+, Capital Intelligence – BBB (investment grade).

Papildu informācija:
Viktors Zaķis,
Korporatīvo komunikāciju speciālists
Tālrunis: 67010141 vai 29476754
e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses