Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PR: Rēzeknē notiek seminārs kredītņēmējiem

Šodien Rēzeknē Latvijas Kredītņēmēju apvienība (turpmāk – LAKRA) rīko bezmaksas informatīvo semināru kredītņēmējiem ar mērķi sniegt ieskatu tipiskākajās problēmsituācijās, kurās nonāk kredītņēmēji, kā arī informēt par to iespējamajiem risinājumiem un iespējām aizsargāt savas tiesiskās un ekonomiskās intereses.

Tā kā pēdējo mēnešu laikā ir ievērojami palielinājies to reģionos dzīvojošo kredītņēmēju skaits, kas ir gatvi mērot ceļu uz Rīgu tikai, lai saņemtu konsultācijas, LAKRA valde pieņēma lēmumu rīkot informatīvus seminārus Latvijas reģionos un pirmo rīkot Rēzeknē.

„Šodien notiek pirmais seminārs, taču apvienība plāno rīkot seminārus arī citos Latvijas novados, jo apvienības biedri to ir lūguši. Tas liecina, ka cilvēkiem ļoti trūkst padoma un palīdzības. Pašlaik apvienībā ir mazliet vairāk kā 1000 biedru, gandrīz tik pat daudz cilvēku kļuvuši par kredītņēmēju atbalstītājiem mūsu interneta mājas lapā. Ik dienu saņemam desmitiem telefona zvanus un e-pasta vēstules ar lūgumiem pēc padoma. Ar vien pieaugošā nepieciešamība pēc konsultācijām un padoma liecina, ka kredītņēmēju problēma samilzt,” uzsver LAKRA valdes priekšsēdētājs Ainārs Gorenko.

Seminārs sāksies plkst. 17.00 un tas notiks Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā 93 , Rēzeknes domes konferenču zālē (206.telpa).

Latvijas Kredītņēmēju apvienība
Tālr.: 27005009 vai 20042039
E-pasts: [email protected]
Papildu informācija par LAKRA – www.kreditnemeji.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses