Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PR: "RSK apdrošināšanas AS" svin 15 gadu jubileju

Šodien „RSK apdrošināšanas AS” svin 15 gadu jubileju kopš 1994.gadā tika atvērts pirmais birojs Rīgā. 15 gadu darbības laikā uzņēmums ir pierādījis sevi kā vienu no līderiem veselības apdrošināšanā. Uzņēmuma jubilejas gads uzsācies veiksmīgi, pirmajos četros mēnešos uzrādot lielāko bruto parakstīto prēmiju pieaugumu nedzīvības apdrošinātāju vidū – par 8% salīdzinājumā ar iepriekšējā gada tādu pašu periodu.

Aivars Neimanis, „RSK apdrošināšanas AS” valdes priekšsēdētājs: „Piecpadsmit gadu laikā uzņēmums uzkrājis neatsveramu pieredzi risku apdrošināšanā, ieguvis ievērojamu lojālo klientu un sadarbības partneru loku. Uzņēmumam ir vairāk kā 75 000 klientu un šobrīd varu sacīt, ka „RSK apdrošināšanas AS” ir viena no pirmajām un pieredzes bagātākajām riska apdrošināšanas kompānijām Latvijā un viens no līderiem veselības apdrošināšanas tirgū, turklāt vienīgā apdrošināšanas kompānija Latvijā, kas aktīvi piedāvā veselības apdrošināšanu fiziskām personām. Neapstājoties pie sasniegtā un arvien attīstoties un pilnveidojoties, cenšamies pielāgot savus pakalpojumus mainīgajām tirgus un klientu prasībām. Līdz ar to šobrīd sekmīgi turpinām trīs gadus atpakaļ uzsākto jauno attīstības posmu – sākotnējai veselības apdrošināšanas tirgus nišai paralēli tiek attīstīti arī citi risku apdrošināšanas veidi.”

Piecpadsmit gadu darbības laikā uzņēmums trīskāršojies darbinieku skaitu no 49 darbiniekiem 1994.gadā līdz vairāk kā 150 darbiniekiem visos Latvijas reģionos. Uzņēmumā gadu gaitā ir izveidojies profesionāls un stabils darbinieku kolektīvs, tai skaitā īpašs gandarījums ir par septiņiem darbiniekiem, kuri strādā uzņēmumā jau kopš dibināšanas gada. Īpaša pateicība arī uzņēmuma dibinātājiem, kuri līdz ar uzņēmuma izveidi lika pamatu arī brīvprātīgajai veselības apdrošināšanai Latvijā.

Sākotnēji „RSK apdrošināšanas AS” galvenokārt darbojās brīvprātīgās veselības apdrošināšanas tirgū, taču kopš 2006.gada kompānija ir spērusi soli uz priekšu, izvirzot jaunu mērķi - strauji attīstīt citus personu apdrošināšanas veidus – nelaimes gadījumu apdrošināšanu, ārzemju braucienu apdrošināšanu, ārzemnieku veselības apdrošināšanu un īpašuma apdrošināšanu, kā arī piedāvāt OCTA un KASKO apdrošināšanu.

Jau četrus gadus pēc uzņēmuma atvēršanas tika uzsākts darbs pie plaša filiāļu tīkla izveides un 1998.gadā tika atvērtas uzreiz septiņas filiāles vairākās Latvijas pilsētās – Tukumā, Cēsīs, Jelgavā, Dobelē, Bauskā, Limbažos, Liepājā. Tieši plašais reģionālo filiāļu tīkls ir viens apdrošināšanas nozares uzņēmuma sekmīgas darbības stūrakmeņiem, nodrošinot klientiem maksimāli ērtu pakalpojumu pieejamību. Šobrīd „RSK apdrošināšanas AS” filiāļu tīkls ir izaudzis līdz 25 filiālēm un birojiem, kā arī četriem pārdošanas punktiem.

2002.gadā „RSK apdrošināšanas AS” saņēma LVS EN ISO 9001:2000 sertifikātu, kas apliecina uzņēmuma darbības atbilstību starptautiskajiem kvalitātes vadības standartam.

„RSK apdrošināšanas AS” šī gada pirmajos četros mēnešos parakstītās prēmijas veido 3,699 milj.latu, kas ir par 8% vairāk nekā šādā periodā pērn. Savukārt izmaksātās atlīdzības veido 2,198 milj.latu.

RSK apdrošināšanas AS

„RSK apdrošināšanas AS” ir viena no pirmajām riska apdrošināšanas kompānijām Latvijā un viens no līderiem veselības apdrošināšanas tirgū, turklāt vienīgā apdrošināšanas kompānija Latvijā, kas aktīvi piedāvā veselības apdrošināšanu fiziskām personām.

Apdrošināšanas sabiedrības darbība tika uzsākta 1994. gadā kā pašvaldības uzņēmums „Rīgas Slimokase”. Tādēļ arī vēsturiski izveidojies, ka kompānijas dominējošais apdrošināšanas veids ir veselības apdrošināšana.

2005.gada beigās tiek uzsākta darbības restrukturizācija. Rezultātā kompānija iegūst jaunu nosaukumu „RSK apdrošināšanas AS”. Līdz šim tā, galvenokārt, darbojās brīvprātīgās veselības apdrošināšanas tirgū, bet kopš 2006.gada tā sper soli uz priekšu, izvirzot jaunu mērķi - strauji attīstīt citus personu apdrošināšanas veidus – nelaimes gadījumu apdrošināšanu, ārzemju braucienu apdrošināšanu, ārzemnieku veselības apdrošināšanu un īpašuma apdrošināšanu. Šīs pārmaiņas sekmē uzņēmuma izaugsmi un attīstību. Sadarbībā ar apdrošināšanas sabiedrībām “Baltijas Apdrošināšanas Nams” un „Gjensidige Baltic” „RSK apdrošināšanas AS” piedāvā arī OCTA un KASKO apdrošināšanu.

Lai veicinātu uzņēmuma pakalpojumu pieejamību visiem Latvijas iedzīvotājiem, „RSK apdrošināšanas AS” ir attīstījusi plašu filiāļu tīklu ar 25 „RSK apdrošināšanas AS” filiālēm un birojiem, kā arī 4 pārdošanas punktiem visā Latvijā.

Lai nodrošinātu iespēju saņemt pakalpojumu neatkarīgi no laika un atrašanās vietas „RSK apdrošināšanas AS” 2009.gadā uzsāk apdrošināšanas polišu online tirdzniecību. Jau kopš februāra „RSK apdrošināšanas AS” piedāvā iegādāties ārzemju braucienu apdrošināšanas polises arī internetā www.rsk.lv.

Informāciju sniedza:
Aivars Neimanis
„RSK apdrošināšanas AS” valdes priekšsēdētājs

Informāciju sagatavoja:
Ilze Gabrāne
sabiedrisko attiecību konsultante
Mob. 26522851

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses