Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

PR: "SEB banka" paplašina "draudzīgo" bankomātu tīklu

Ar šā gada 1.oktobri ir stājies spēkā SEB bankas un Hipotēku bankas savstarpējās sadarbības līgums, kas paredz iespēju abu banku klientiem bez papildu komisijas maksas izņemt skaidru naudu otras bankas bankomātos (ATM). Šobrīd SEB bankas klientiem tiek nodrošināts plašākais bankomātu tīkls Latvijā.

SEB bankas klienti var izmantot ne vien kādu no 216 savas bankas bankomātiem Latvijā, bet arī kādu no SEB bankai draudzīgā tīkla banku bankomātiem – 42 Hipotēku bankas, 84 GE Money Bank, 101 DnB NORD, 188 Latvijas Krājbankas, 287 Swedbank (agrāk Hansabankas) un 18 Rietumu Bankas bankomātus. Tādējādi SEB bankas klientiem Latvijā ar "draudzīgiem" nosacījumiem ir pieejami 936 bankomāti. Savukārt iepriekš minēto banku klienti var izņemt skaidru naudu SEB bankas ATM iekārtās ar tādiem pašiem nosacījumiem kā savas bankas bankomātos.

Šobrīd SEB bankas klientiem tiek nodrošinātas vēl plašākas iespējas un serviss, jo, izmantojot kādu no SEB tīkla bankomātiem Lietuvā, Igaunijā un Zviedrijā, papildu komisijas maksa par skaidras naudas izņemšanu nav jāmaksā.

Tāpat SEB banka turpina paplašināt klientu iespējas izmantot bankas pakalpojumus ārpus filiālēm un klientu apkalpošanas centriem. Šobrīd SEB bankas klientiem ir pieejami 12 elektroniskie klientu apkalpošanas centri (bankomāts un Ibankas termināls), kā arī 14 naudas iemaksas/izmaksas bankomāti.

Par pirmo sadarbību, izveidojot draudzīgo bankomātu tīklu ar mērķi nodrošināt klientiem lētākus pakalpojumus un vairāk iespēju, izmantojot arī citu banku bankomātus, SEB banka vienojās ar DnB NORD banku 2001. gadā.

SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu Skandināvijā, Baltijas valstīs, Vācijā, Ukrainā, Krievijā un ir starptautiski pārstāvēta vēl 10 valstīs. SEB grupā strādā vairāk kā 22 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Papildu informācijai:
Sanda Purviņa, SEB bankas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja – 67779978, 29357123, [email protected]
Vairāk par SEB grupu Latvijā: www.seb.lv.
SEB bankas jaunākās ziņas mobilajā telefonā: wap.seb.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses